Søster sa for siden:
Hva skjer hvis jeg bruker melis i stedet for sukker i en eggedosisbasert kake?
(Stopp meg raskt, for jeg er på vei mot kjøkkenet)
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
Søster sa for siden:
Hva skjer hvis jeg bruker melis i stedet for sukker i en eggedosisbasert kake?
(Stopp meg raskt, for jeg er på vei mot kjøkkenet)
MsM sa for siden:
Aner ikke, men venter spent på resultatet.
Flere som er oppe tidlig for å bake, er jeg. Selv hadde jeg en kake ferdig stekt og nr. to i ovnen før klokken 8. Sånt forekom aldri før Hannah ble født:snill:
Hvordan overbevier man en 1 1/2-åring om at 05:30 fortstt er natt?
DM sa for siden:
Jeg tror det skal gå helt fint. :) Jeg har hvertfall bakt kaker med melis før.
Bluen sa for siden:
Jeg ville vært litt i tvil om dette. Melis og sukker smaker ikke likt, synes jeg, i alle fall ikke i te.
Søster sa for siden:
Røra oppførte seg og smakte normalt, og kaka så flott ut da jeg tok den ut av ovnen nå. Så jeg tror vi sier det var vellykka.
Bluen sa for siden:
Høres bra ut!
Tertit sa for siden:
Spent på resultatet! Kan være kjekt å vite om man selv mangler sukker en dag. Tror ikke resultatet blir helt det samme, men det kan jo også bli bedre. Må få høre hvordan det gikk da :)
Tertit sa for siden:
Så fint da! Da vet vi til en annen gang at sukker kan erstattes med melis :)
Søster sa for siden:
Jeg kan forøvrig opplyse om at hjemmelaget karamellsaus går helt strålende å lage med melis. :glemt å kjøpe sukker tidligere også:
Søster sa for siden:
:nikker: Bare husk å endre på mengden, melis er jo mye lettere enn sukker. Jeg fikk hjelp av denne: www.onlineconversion.com/weight_volume_cooking.htm
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.