Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag, tomt for sukker, mangler en kake

#1

Søster sa for siden:

Hva skjer hvis jeg bruker melis i stedet for sukker i en eggedosisbasert kake?
(Stopp meg raskt, for jeg er på vei mot kjøkkenet)


#2

MsM sa for siden:

Aner ikke, men venter spent på resultatet.
Flere som er oppe tidlig for å bake, er jeg. Selv hadde jeg en kake ferdig stekt og nr. to i ovnen før klokken 8. Sånt forekom aldri før Hannah ble født:snill:

Hvordan overbevier man en 1 1/2-åring om at 05:30 fortstt er natt?


#3

DM sa for siden:

Jeg tror det skal gå helt fint. :) Jeg har hvertfall bakt kaker med melis før.


#4

Bluen sa for siden:

Jeg ville vært litt i tvil om dette. Melis og sukker smaker ikke likt, synes jeg, i alle fall ikke i te.


#5

Søster sa for siden:

Røra oppførte seg og smakte normalt, og kaka så flott ut da jeg tok den ut av ovnen nå. Så jeg tror vi sier det var vellykka.


#6

Bluen sa for siden:

Høres bra ut!


#7

Tertit sa for siden:

Spent på resultatet! Kan være kjekt å vite om man selv mangler sukker en dag. Tror ikke resultatet blir helt det samme, men det kan jo også bli bedre. Må få høre hvordan det gikk da :)


#8

Tertit sa for siden:

Så fint da! Da vet vi til en annen gang at sukker kan erstattes med melis :)


#9

Søster sa for siden:

Jeg kan forøvrig opplyse om at hjemmelaget karamellsaus går helt strålende å lage med melis. :glemt å kjøpe sukker tidligere også:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.