Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til 40-årsgave

#1

Susse sa for siden:

Ei veldig god venninne av meg fyller straks 40. Hun skal ikke ha noen feiring.

Noen tips om hva jeg kan gi denne flotte dama som har 11 barn, interessert i interiør, ujålete, omsorgsfull og et menneske som betyr mye for meg ?


#2

tinkadott sa for siden:

hiver meg på denne. Jeg skal ha en 40 årsgave til nabokona. Men hun har bare 3 barn :knegg:


#3

Dragen sa for siden:

Jeg hadde gitt henne gavekort på en god middag. Hvis jeg hadde turt, hadde jeg utvidet gavekortet til å gjelde barnevakt også, hvis ikke, hadde jeg bedt meg med på middagen.


#4

Susse sa for siden:

Barnevakt er selvsakt, ikke noe problem :) Kjenner alle ungene godt og det er bare 6 som er så små at de må passes så særlig på.


#5

scilla sa for siden:

Spa-hotell-overnatting for din venninne og deg. Så kan dere kose dere, ta noen deilige behandlinger (det tror jeg at jeg hadde trengt med 11 barn!), spise god mat, drikke vin og skravle.


#6

Fadese sa for siden:

Å, det tar man jo på strak arm! :lyve:


#7

Fadese sa for siden:

Det hadde jeg gjerne gitt min venninen hvis jeg hadde vært millionær eller noe sånt. Ok, kanskje ikke nødvendigvis millionær, men det hørtes fryktelig dyrt ut. Det må da fort komme opp i 2-3 tusen pr. person når man skal ha både reise, overnatting, mat, drikke og behandlinger. Gir dere virkelig så dyre gaver til venner? Jeg gir knapt det til mannen min, jeg. :gnien:


#8

Susse sa for siden:

Så det er sakt : jeg har veldig dårlig råd.


#9

Fruktflua sa for siden:

Barnefri? :knegg:

Det var det første som slo meg, og det hadde hun sikkert satt pris på.


#10

Tertit sa for siden:

For ei dame! Klart hun må feires :bursdag: Kan du noe som hun ikke kan eller liker å gjøre? Jeg er f.eks elendig på baking og hadde blitt sjeleglad om noen hadde tilbudt seg å bake for meg en gang jeg skulle lage til selskap. Vil du heller kjøpe noe, ville jeg satset på en personlig gave.


#11

Susse sa for siden:

Viktig for meg at gaven er til henne, og at den er personlig. Snakket litt med mannen min og han mente vi burde skrape sammen til en aromaterapitime til henne og passe unger imens. Må gruble litt på den.
Tenkte å høre litt med mannen hennes også om han hadde noen ideer.


#12

konemor sa for siden:

Om det finnes videregående skoler som har hudpleielinje i nærheten av der dere bor så er det mulig å få aromaterapi osv til en billig penge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.