Siri sa for siden:
Tenkte å pakke inn koteletter i folie og sette dem i stekovnen ca par timer, men er usikker på hvilken temperatur jeg skal sette dem på... Noen som gidder å svare meg kjapt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Siri sa for siden:
Tenkte å pakke inn koteletter i folie og sette dem i stekovnen ca par timer, men er usikker på hvilken temperatur jeg skal sette dem på... Noen som gidder å svare meg kjapt?
Dixie Diner sa for siden:
175 grader i 2 timer er bra. :)
Siri sa for siden:
Takker! :tilber:
(Og nå gikk jeg selvsagt tom for folie... :mumle: )
Dixie Diner sa for siden:
Du trenger ikke folie, jeg bruker ikke det. Her er en fin fremgangsmåte:
www.matprat.no/oppskrift.aspx?tema=sunn&artid=13560
Det står riktignok at du skal ha lokk på formen, men jeg bruker som sagt ikke det.
Siri sa for siden:
Åååå, det så jo digg ut! Her gikk nettopp kotelettene i ovnen med halvparten innpakket og andre halvparten uinnpakket (xperiment). Kjører enkel utgave i dag med surkål, rognebærgele og kokte poteter.
Dixie Diner sa for siden:
Surkål.
Siri sa for siden:
Ja, det er digg. Også så himla lettvint! :lykkelig:
Mauser sa for siden:
160 bruker jeg, halvannen til to timer alt etter tykkelse på kotelettene.
pippimamma sa for siden:
Det så skikkelig godt ut, så det skal jeg lage imorgen.
Jeg pleier å brune kotelettene på hver side i stekepannen, så de får fin skorpe. Så legger jeg de i langpanne, heller over stekesjyen pluss litt ekstra vann (og en buljongterning eller to) og lar de godgjøre seg i stekeovnen på svak varme. Aner ikke nøyaktig temperatur eller tid,men ikke for sterk varme. Jeg pleier å servere medisterkaker samtidig og de legger jeg i langpannen når det nærmer seg middagstid. Saftig og godt! :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.