Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jentetur til København - what to do?

#1

Hønni sa for siden:

Millen og jeg reiser til København på fredag. Der møter vi en annen venninne og det er duket for skikkelig shoppe og vindrikkingshelg. :hyper:

Jeg har ikke vært i København siden jeg var tenåring og vil ha shoppetips, galleritips og cafe/restauranttips.


#2

Koma sa for siden:

Brunsj!
Det er påkrevet med en skikkelig brunsjtallerken både lørdag og søndag.
Nå vet jeg ikke hvilke brunsjer som er hot og not for tiden, men de fleste moderne kafeene i indre by/Østerbro/Nørrebro har sin egen brunsjtallerken som typisk består av en herlig blanding av sunt og søtt samt ferskpresset juice, kaffe, deilig brød og litt gode oster og pølser/skinker.
Se www.AOK.dk eller google "bedste brunch" ?

Galleri:
En tur til Louisiana på søndagen når butikkene likevel er stengt kan anbefales. Men det er jo en aldri så liten utflukt med toget. Hvis dere vil være i byen så er jo glyptoteket vel verdt ett besøk siden museet i seg selv er veldig flott. Det er jo ellers plenty museer med både moderne og klassisk kunst. Små gallerier er det jo flust av både i sentrum og bydelene rundt. Veldig hyggelig å vandre rundt Christianshavn. Men også Østerbro er en hyggelig bydel, vel verdt ett besøk.

Når det gjelder shopping er jeg utdatert, men i gamle dager var det en del spennende butikker rundt Larsbjørnstræde , Studiestræde og området rundt der. Ellers finner dere jo "alt" rundt Strøget samt på Illum/Magasin. Det er mye "kjipe sjapper" i øvre del av Strøget og i gågaten opp mot Nørreport.
Sikkert mye spennende shopping på Nørrebro og Østerbro også. Men som sagt, det er lenge siden jeg var lommekjent i kbh og brukte mye penger på shopping ;)


#3

Anda sa for siden:

Dansk designcenter, nokså fort gjort, men alltid spennende: www.ddc.dk

God tur!


#4

~TM~ sa for siden:

Tja...

Jeg synes Glyptoteket er fint om man har sansen for skulpturer.

... og jeg var veldig fornøyd med maten på Reef'n Beef.


#5

Pamina sa for siden:

Frokost (dansk) med dram i Nyhavn - veldig koselig.


#6

Føniks sa for siden:

Sticks'n'sushi, de har nydelig mat. Ligger litt forskjellige steder. www.sushi.dk/


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.