Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Miljø - kvalitetsklær

#1

Sokk sa for siden:

Når det snakkes om å være miljøbevisst anbefales det gjerne å kjøpe klær av god kvalitet for å begrense forbruket. Siden jeg er litt dårlig på shopping i utgangspunktet trenger jeg noen tips. Hvilke klær er det som har god kvalitet, synes dere? (Tenker først og fremst på inne/hverdagsklær.) Jeg vil ha merker og/eller butikknavn!

:neie:


#2

MegaMie sa for siden:

Dette har jeg også tenkt på den siste tiden! Er så lei av å ha plagg som holder to vask...er kjedelig for meg og ikke bra for miljøet å handle så mye. Vil heller ha få plagg i god kvalitet! En del billigkjeder produserer tøyet i fattige land og oppfyller få krav innen miljø. Så en liste for ikke så lenge siden, da kom HM best ut, Lindex kom langt ned på lista...men husker ikke hvor jeg så den.

Jeg kjøper en del plagg fra merket VILA. Fine plagg i god kvalitet, dansk merke. Synes også Voice of Europe har en del greie basisplagg. Odd Molly er et merke med mye fint, men det koster jo litt da :).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.