Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor reiser man på Tenerife med barn?

#1

Left sa for siden:

Det kan se ut som om det kan bli en uke på Tenerife for oss. Alt pakket og ferdig (pakketur), og siden jeg muligens skal være igjen en uke til med barna alene, er det greit å bo barnevennlig. Hvor på Tenerife egner det seg best å være alene med barn? Det viktigste er sola, og det er det nok der også tror jeg :)


#2

~TM~ sa for siden:

Vi var to uker på Parque Cristobal sammen med to vennepar i januar '07 og deres barn og vi stortrivdes alle sammen. Beliggenheten er topp. Det er et Blue Village-anlegg ligger strengt tatt i Playa las Americas, men det er kort vei til Los Christianos, og det er et rolig område. Ikke bare inne på anlegget, men utenfor også. Det er gode shoppingmuligheter rett i nærheten, men fritt for støyende natteliv og fulle folk i området der. Det er primært shopping og noen restauranter i de nærmeste omgivelsene, men du skal ikke langt bortover i las Americas-området før det er full fart om du skulle føle for det.

I tillegg til bassengene inne på anlegget er det kort vei til nærmeste strand og helt ok spaserturavstand til flere andre strender. (Jeg liker den som er mellom las Am og los Chr. best. Husker ikke hva den heter akkurat nå.)



#4

Left sa for siden:

Åkkei, da blir det Playa de las Americas på oss høres det ut som.


#5

Christinamor sa for siden:

Det var reportasje fra dette stedet i Mamma for et par numre siden - selv om de der ga minuspoeng for laaaaang vei til stranda. Hvilket jo ikke stemmer! Vi var der i høst, og ungene storkoste seg - vi voksne og!


#6

Zip sa for siden:

Me har akkurat vore på Sunwing Fanabe og det var heilt supert. :riktig:


#7

Mamarazzi sa for siden:

Vi var like fornøyde!! :blunke:


#8

Karamell sa for siden:

Parque Santiago III var veldig bra.
Har vært på besøk på Sunwing sitt anlegg i Fañabé og der var det også kjempefint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.