Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøpe Tivoli CD-spiller billig? (USA)

#1

Amelie sa for siden:

Noen som vet noe om hvordan man kan få kjøpt en Tivoli mulitsystem CD-spiller billig fra USA? Dollarkursen er jo så lav, så det kunne vært spennende å gjort et kupp et sted.

Privat (har kjente i USA) eller fra nettsted?


#2

Amelie sa for siden:

Ingen?


#3

Palmen sa for siden:

Jeg hadde droppet det. Du kan spare 500-600 kroner på det dersom du finner et sted slik at du slipper unna toll og moms, f.eks via Amazon. Det du må huske er at stroemnettet i USA har en annen spenning enn i Norge, så du trenger en transformator. En slik en koster rundt 200 kroner. Så alt i alt så er det en del styr med elektronikk fra utlandet.


#4

Benmurphy sa for siden:

God og nyttig info. :riktig:

Og i tillegg til at det naturligvis er ulovlig å ikke betale skatt på skattepliktige varer, får man ikke den omfattende norske reklamasjonsretten på ting som er kjøpt i utlandet.

Jeg sjekket vår Tivoli PAL nå, og den har strømadapter som bare tar 230V/50Hz (Og i USA trengs 110V/60Hz), og det gjelder sikkert for andre ting fra Tivoli også. Enkelte ting er imidlertid greit å kjøpe i USA likevel, men man må sjekke hver for hver enkelt «dings», min nylig innkjøpte iPhone har f.eks lader som støtter 110-230V/50-60Hz, så selve laderen virker «overalt», men pluggene for å sette den i kontakten er jo forskjellige fra norske naturligvis. Hvis dingsen har en standard strømkabel (enten barbermaskinkabel med to plugger eller PC-kabel med tre), er det ofte greit å importere ting, men man må likevel sjekke at strømforsyningen faktisk virker både i USA og Europa da.

Ben "Electronics run on smoke. Don't let it out." Murphy


#5

Amelie sa for siden:

Nyttig info ja - takk, Palmen!

Ser ut til at det multisystemanlegget (6995,-) får bli med drømmen sånn inntil videre.... Darn.


#6

tutta sa for siden:

Dæven, litt av en fødselsdagspresang jeg fikk av min mann da gitt....:o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.