Trixie sa for siden:
Vi skal ha barnebursdag her i morgen, og snuppa skal ha gele. Kan jeg lage det oppi plastglass så hver for sin eller?
Andre former jeg kan bruke?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Trixie sa for siden:
Vi skal ha barnebursdag her i morgen, og snuppa skal ha gele. Kan jeg lage det oppi plastglass så hver for sin eller?
Andre former jeg kan bruke?
Ru sa for siden:
Det kan lages i plastglass ja.
Beathe sa for siden:
Bare husk å kjøle ned geleen litt før du heller over i plastglassene :)
Trixie sa for siden:
Supert. Tusen takk for svar.
Mauser sa for siden:
Flere farger (la det stivne mellom hvert lag), sett glassene på skrå mens de stivner, vaniljesaus i midten eller øverst, seigmenn eller andre godterier i lagene - uendelige muligheter.
Søster sa for siden:
Jeg har laget i plastglass, det ble så elegant atte. God bursdag!
Pingis sa for siden:
Jeg vil være åtte år og spise gele hos Mauser.
Søster sa for siden:
Vaniljesaus i midten? Også helle et nytt gelélag oppå der, går det an? Lær meg! :vilha:
Superior sa for siden:
Jeg også.. :nam:
Jeg bruker å kjøpe de litt mer fancy glassene.. De som har stett og sånt, da blir det kjempe lekkert. Ungene elsker det.
Også om jeg har tid så bruker jeg to lag, evnt en krem tært og en slik sjokoladepynt/ jordbær/annen pynt- sak til litt mer voksen sammenheng. Mange setter utrolig stor pris på gelé, for det er jammen ikke bare for barn. Det er friskt og godt, og er en god motvekt mot kaker.
pippimamma sa for siden:
Jeg har brukt stettglass (litt kraftige) og brukte samme fremgangsmåte som Mauser. Det gjorde kjempelykke. Vaniljesausen ble de tilbudt da de skulle spise gelèen da det ikke er alle som vil ha det.
Harriet Vane sa for siden:
Gele i plastglass er konge! Gjerne flere lag (begynn i god tid og avkjøl geleen helt) ha i seigmenn, geletopper og sure/salte/søte sild. Veniljesaus til dem som vil ha.
Ungen er blitt skadet av å bo på vestkanten, så hun bestiller gjerne panna cotta til fødselsdagen. Med friske bær. :snobb:
Mauser sa for siden:
Ett lag (eller flere) i bunn. Kjøle helt ned i kjøleskap. Vaniljesaus, gjerne litt tjukk, oppå. Kjøle ned. Kald (på kanten til å stivne) gele forsiktig oppå, evt legg på med skje. La stivne, ferdig.bonzie sa for siden:
Så gøy det der hørtes ut som, tror jaggu jeg skal lage det til barnehagen neste gang snuppa har bursdag :):)
Tertit sa for siden:
Vi hadde tofarget gele med vaniljesaus, servert i stetteglass i helga. Ble så inspirert av denne tråden :D
pippimamma sa for siden:
:riktig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.