Cathrin71 sa for siden:
Hva slags pålegg anbefaler man til barn på 10 måneder? Det er jo salt og sukker i ALT. Jeg gir min sønn leverpostei,gomme,banan og svisker som jeg har most på skiven.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Cathrin71 sa for siden:
Hva slags pålegg anbefaler man til barn på 10 måneder? Det er jo salt og sukker i ALT. Jeg gir min sønn leverpostei,gomme,banan og svisker som jeg har most på skiven.
Azi sa for siden:
:skremt: Jeg følte nå at jeg satt på skolen og ble rettet på av læreren min med røde pennen sin.
Jeg ga ungene mine leverpostei. Eller kun smør. Ost var også populær.
Isolde sa for siden:
Jeg ga en del leverpostei i begynnelsen. makrell i tomat og fruktmos.
Dixie Diner sa for siden:
:knegg:
Jeg tenker proteiner, så her gikk det i makrell i tomat, leverpostei, smøreoster osv. Når minsten begynner med brødmat blir det det samme.
mkj sa for siden:
banan og avocado er godt most sammen. Kan også serveres alene, eller med litt havregryn i.
Ost går vel også an å gi når babyen har blitt så stor.
Bokormen sa for siden:
MIne var glad i kokt skinke og ost i den alderen. :)
Niobe sa for siden:
Poden spiste makrell i tomat, leverpostei, most frukt og moste bær. Men når sant skal sies så spiste han lite brødmat da han var 10 måneder. Frem til han var 18 måneder spiste han stort sett bare middag og frukt. Jeg laget smoothier til frokost og kvelds.
Daisy sa for siden:
Når de er blitt ti mnd er det vel ganske rett frem, med forbehold for allergier i fam?
Du kan prøve egg, skinke, ost, ja, div kjøttpålegg. Fiskepålegg.
Jeg synes ikke det er så krise med litt sukker i pålegget jeg da. Er det ikke lov med brunost f.eks?
Karbohydrater blir i praksis også til sukker i kroppen når man har spist det.
Dixie Diner sa for siden:
Er jo forskjell på raske og trege karbohydrater da. Jeg synes ikke det er vits å introdusere sukker så tidlig, selv om det selvsagt ikke er noen krise. Men det er jo så mange gode alternativer.
Fluke sa for siden:
T. spiste hvitløksost på skiva da, men det er nok både salt og sukker i den.
Daisy sa for siden:
Jeg er enig, toåringen min får aldri syltetøy eller nugatti på skiven. Brunost derimot har jeg ikke problem med. Av en eller annen merkelig grunn.
Daisy sa for siden:
Helt ute av tema, men nå må jeg endre avatar kjenner jeg. Nå er vi for mange yearbooyourselves her inne :knegg:
Dixie Diner sa for siden:
Hehe nei, den er jo ganske innbarka i den norske kulturen, den derre brunosten. Heldigvis er ingen av oss glade i det, så vi har det aldri i hus.
Dixie Diner sa for siden:
Det er så, blir jo helt forvirret. :knegg:
Angelique sa for siden:
:fnis:
Makrell i tomat, leverpostei, brunost, gulost.
polarjenta sa for siden:
Jeg mener vi startet med leverpostei, kaviar, jernberiket prim, skinkeost og sånne ting, men mest leverpostei tror jeg.
Noras mamma sa for siden:
Går mest i leverpostei og prim. Men for øyeblikket er ikke Nora så glad i brødmat. Går mest i frukt, grøt og middag.
GinaK sa for siden:
Mine begynte med leverpostei, smøreoster og skinke.
September sa for siden:
Hos oss går det i leverpostei, smøreost og fruktmos.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.