Alt som skal koke kan du lage i mikro. For stekeskorpe kan du supplere med grill. Vi bodde uten komfyr i over 1,5 år og det gikk bra med oss. :glis:
Fisk dampet vi i mikro. Det samme med grønnsaker. Vi brukte hurtigris og kjøpte fersk pasta (den ferske pastaen "kokte" vi ved å koke opp vann i vannkoker og helle over - så sto den litt lengre enn det den ellers ville gjort i kokende vann). Vi grillet pizza og vi grillet større ladninger med kyllingfileter som vi skar opp i skiver, pakket inn i alufolie og hev i fryseren og tinte dem i mikroen oppi en-eller-annen rett. F.eks. så kunne vi hive en pakke hermetiske tomater + gulrøtter i skiver + spinat + krydder oppi en glassform m/lokk og så legge oppi frosne, grillede kyllingfileter oppi og la det gå på full effekt i mikroen til gulrøttene var møre (rør underveis). Det er egentlig ikke så fryktelig mange begrensninger annet enn at vi ikke hadde stekt karbonadedeig i denne perioden. Brukte slike ferdig stekte kjøttboller fra Gilde i noen retter i stedet.
Kjøp dere gjerne også et gass kokeapparat. Det ligger i en hendig koffert som er lett å frakte med seg. Gassen kommer i små bokser, som er rimelige og enkle å skifte ut. Det blir raskt klart for steking/koking. Du får kjøpt kokeapparater for ca 250 og gassflaskene kjøpes for ca 15 kr stk på biltema. Med kokeapparatet kan du lage stort sett hva du vil. Du må selvsagt koke/steke utendørs. Vi har hatt vårt i mange år allerede og er kjempefornøyde.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.