Dixie Diner sa for siden:
www.donitakpaul.com/pages/writers/recipes/ziploc.htm
Noen som har prøvd dette? Ser jo aldeles genialt ut!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Dixie Diner sa for siden:
www.donitakpaul.com/pages/writers/recipes/ziploc.htm
Noen som har prøvd dette? Ser jo aldeles genialt ut!
Agurke sa for siden:
Jeg har ikke prøvd det, men det så jo smart ut.
Majsa sa for siden:
Stilig! Må prøves.
Mei sa for siden:
Stilig. Vanlige ziplock-poser altså? Vil gjerne høre rapport om noen prøver seg på dette.
Mikkeline sa for siden:
Det hørtes jo smart ut, men jeg innbiller meg at man må miste litt av smaken når man koker den, og ikke steker den?
Kirsebær sa for siden:
Genialt. :) Må prøves.
Left sa for siden:
Det der så jo knallsmart ut!
Fruktflua sa for siden:
:tester:
Men jeg har fire egg i posen - til tross for at det står at man ikke må bruke flere enn to egg. Det går sikkert fint, men det tar nok litt lenger tid med kokingen. Når det er sagt, så må jeg jo få si at å lage omelett på gammelmåten er minst like lettvint.
Camomilla sa for siden:
Så smart ut da.
Fruktflua sa for siden:
Veldig godt - det må sies. Jeg brukte 2 ss fløte i også. I tillegg hadde jeg ca 30 gr gulost oppi. Genialt dersom familiemedlemmer har forskjellige preferanser mht. hva de liker å ha i omeletten. :)
Dixie Diner sa for siden:
Nå sitter jeg og spiser min første ziplock-omelett, og jeg er veldig fornøyd! Kjempelurt! Smaker ikke annerledes enn om den blir stekt, faktisk, ble fast og fin.
Jeg får aldri til pene omeletter i stekepannen, men denne ble kjempelekker. Rullet den bare rett ut på en tallerken. Dessuten slipper man å passe på stekepannen. Jeg skrudde bare på tidtakeren på mobilen (13 minutter) og satte meg ned foran pcen til den ringte. :glis:
Helle sa for siden:
Syns det så ekkelt ut jeg... :sparke:
Dixie Diner sa for siden:
Ekkelt? Hvorfor det?
kokosbolle sa for siden:
Jeg prøver dette nå! Har hatt i 2 egg, revet hvitost og oppskåret kokt kalkun. Hva mer kan jeg ha i? Venter på at vannet skal koke opp.
Dixie Diner sa for siden:
Du kan ha i det du vil. Jeg liker hadde i løk, en halv pølse i småbiter, revet ost og krydder (gressløk, salt, pepper).
kokosbolle sa for siden:
Litt krydder hadde gjort seg ja :D Glemmer stadig vekk salt og pepper i alt jeg lager.. Sambo klager av og til over at maten er litt tam. Kan ikke skjønne det, hehe.
malena sa for siden:
Tåler disse posene varme altså? De avgir ikke masse ulumskheter når de blir kokt? :skeptisk:
Fruktflua sa for siden:
Ja, de tåler varme.
Søster sa for siden:
Ikke min, bunnen åpnet seg, og omeletten fikk en posjert avslutning. :rolleyes: Den ble allikevel skikkelig lekker, mye finere enn jeg får til i min sticky stekepanne. Mannen får nok en sånn til matpakke i morgen.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg kjøpte posene mine på Rema. Rosa eske med 8 poser i til 11,- kroner. DE tåler iallfall varmen. :)
Søster sa for siden:
Ut og kjøpe poser og flere egg...
Benzo sa for siden:
Dette må prøves, synes omeletten så skikkelig lekker ut!
Ru sa for siden:
Kanskje jeg skal prøve denne varianten? Så slipper jeg å få så heise eggelukt og smakt i stekepannen. :nemlig: :spiser ikke egg:
Stompa sa for siden:
Jeg synes også det så ekkelt ut. :grøss:
Dixie Diner sa for siden:
Hvorfor det? Omeletten ser da ikke annerledes ut enn en stekt omelett, med unntak av at den faktisk er penere enn det folk flest lager stekepanne-omeletter?
Stompa sa for siden:
Jeg vet ikke hvorfor. Det bare knyter seg inni meg ved tanken. Får av og til sånne fikse ideer. :knegg:
Dixie Diner sa for siden:
Kreseræv. :knegg: Men seriøst, du verken ser eller smaker forskjell.
Tallulah sa for siden:
Den er jo rund jo! Det er hvertfall ikke mine omeletter. Jeg syns også dette så litt ekkelt ut... :sparke: Jeg ser at det sikkert er praktisk og alt det der, men jeg tror jeg foretrekker the real thing allikevel.
Dixie Diner sa for siden:
Formen er kanskje LITT annerledes ja, men når man ruller den ut av posen bretter den seg litt mer ut, det ser ikke ut som en pølse altså. Men for all del, lag heller vanlig omelett dere. :humre:
Polyanna sa for siden:
Jeg lagde dem faktisk i vanlige fryseposer og det gikk helt fint. Knallgodt, var det. :)
Salt sa for siden:
Med knute på, da, eller? :fått dilla på omelett de siste dagene:
Polyanna sa for siden:
Jupp, dobbeltknute. Det ble morsomme, klumpete fasonger av det. :glis:
Salt sa for siden:
Kuult. Passer perfekt for oss som gjerne vil ha forskjellige ting i omeletten..
Zianta sa for siden:
Prøvde det i går etter inspirasjon i denne tråden.
Det ble kjempe godt, og veldig kjekt når man vil ha forskjellige ting i omeletten sin.
Harriet Vane sa for siden:
Jeg lager nå fortsatt i panne, jeg. Dølle-Mim.
Svak varme på skjøre ting som egg.
Fruktflua sa for siden:
Jeg lager fortsatt omelett i panne, jeg også, men det er alltid mor å prøve ut nye ting. ;)
Maiken38 sa for siden:
Nei! Dette har ikke jeg sett før. Men må si det så kjekt ut. Jøss! Må si dere er kjappe til å teste ting ut her på FP… Jeg skal også teste ut dette men ikke i dag.
Pio sa for siden:
Jeg prøvde, men synes ikke det ble noe særlig. :o
emm sa for siden:
Vi måtte jo prøve dette til lunsj i dag. Ungene synes det var så spennende, og det smakte helt som omelett fra panna.
Superior sa for siden:
Jeg så dette på påskemorgen, men da brukte hun en konvolutt over bålet. Det var mer ekkelt.. En konvolutt!
Tallulah sa for siden:
Det er jo noe helt annet! ;) Det er et gammelt speidertriks, å steke egg i konvolutt over bål. Sambo skryter støtt og stadig over å ha gjort dette en gang. :knegg:
Maiken38 sa for siden:
Hei! takk for tipset om Ziplock-omelett. Dette har nå blitt en stor suksess her i huset. :):)
Michayla sa for siden:
Jupp, dette har jeg prøvd før.
Synes egentlig at gamlemåten er best i smak.
Men det er en genial måte hvis de som skal spise ikke liker det samme i den.
Jeg pleier å ha paprika og brokkoli i også, nammenam.
Beathe sa for siden:
Linken virker ikke lenger.
Noen som vil legge ut oppskrift og bruksanvisning?
(Ble plutselig sulten på omelett...)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.