Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Visning og listeskriving

#1

Stavangerjentå sa for siden:

Litt usikker på hvor dette skal plasseres, men jeg regner med at dere alle har vært på visning sånn en gang i blant eller solgt selv - så da har dere kanskje peiling?

Hvor mange bør stå på interessert-listen til megler dersom man skal karakterisere visningen som "bra"? Første visning på sentralt rekkehus i oljebyen idag og vi hadde 11 på lista etterpå.


#2

emm sa for siden:

I de villeste salgsperiodene i oslo husker jeg det kunne være 100 stk på de mest interessante objektene. Vi solgt i høst og hadde 20 stk på liste etter to visninger. Fikk godt over takst da 5 av dem var med i budrunden.
Hvor mange som skriver seg på liste er en ting, det viktige er at hvertfall to eller flere av dem er med og byr;)


#3

Stavangerjentå sa for siden:

I know, I know... Ny visning i morgen og flere av de som hadde skrevet seg på lista, ville komme tilbake igjen da. Regner med at det er bra tegn? Vil selge raskt, for nå er huset så shina at vi ikke finner igjen en tøddel i huset. Måtte til og med låne shampoo av naboen siden jeg hadde ryddet mine toalettartikler så grundig bort at jeg ikke fant dem ikveld. :jupp:


#4

Mauser sa for siden:

Pass på listene, et godt gammelt prebudrundetriks er å komme sent og knabbe dem.


#5

emm sa for siden:

Det kommer sikkert til å gå bra! Lykke til:tvitvi:


#6

Pingis sa for siden:

For tida skal man vel være fornøyd med 11? Noen naboer hadde visning i dag, og det møtte ikke opp en sjel.


#7

Stavangerjentå sa for siden:

Den er sleip!


#8

løve70 sa for siden:

Jeg tror også at 11 er bra nå for tiden. Selv om markedet i Stavanger og Sandnes sies å være bra enda, vet jeg om flere som sliter med å selge for tiden..


#9

Erica sa for siden:

Treige meg, jeg trodde et lite øyeblikk du snakket om lister som i rundt dører og langs gulv og lignende, og tenkte "hvordan i alle dager får de med seg dem uten at noen ser":o.


#10

gajamor sa for siden:

Jeg mener vi hadde 8 på lista. Megleren var ikke helt fornøyd med det tallet, men vi solgte til godt over takst etter ei visning likevel :D


#11

maribo sa for siden:

Jeg synes helt klart 11 er bra i disse tider - litt avhengig av hvordan markedet er der dere bor såklart.
Da vi solgte i Oslo for åtte år siden hadde vi langt mer enn 20, men bare tre som virkelig var med på budrunden - vi fikk ny prisrekord i borettslaget ;)
De to gangen vi har kjøpt har vi vært alene på selvavtalt visning - og begge gangene har vi fått for godt under takst/antydning. Kan legge til at ene gangen var vi på visning 22.desember og la inn kortbud lille julaften :D


#12

annemede sa for siden:

Det kan holde med 2 eller 3 om de er ordentlig keene på huset.


#13

Macky sa for siden:

Til Stavanger å være akkurat nå er 11 på listen veldig godt. Vi solgte selv i oljebyen i midten av januar, og hadde på det meste 2 på listen :rolleyes: Det tok oss 4,5 mnder å selge boligen, og de som hadde satt seg opp var vel ikke helt interessert heller i utgangspunktet. Men rekkehus er mer populære enn steindyr leilighet med høy fellesgjeld ;)


#14

-ea- sa for siden:

Sist jeg var på visning, så var det bare én interessent - meg. Og jeg kjøpte den dagen etter. Så det kan holde med én interessent for å få den solgt. Jeg kjøpte den for litt under prisantydning, og jeg var ihvertfall fornøyd med det.

For tre-fire år siden solgte vi leilighet. Hadde bare én og samme interessent på begge visningene, men de endte med å kjøpe til prisantydning fordi vi hadde god tid og ikke ville gå under.

Jeg tror jeg konkluderer med at det holder med én som er virkelig interessert. :jupp:


#15

Juste sa for siden:

Nå for tiden er 11 interesserte kjempebra. Vi solgte (i Oslo) i fjor høst og hadde bare et par interesserte. Vi måtte kjøre 2 runder med visninger og fikk solgt i grevens tid. Det er nok værre nå.


#16

Lucifer sa for siden:

11 på listen høres helt greit ut for meg. Nå kommer sånne ting veldig an på hvor og når. Vi solgte en leilighet påbygda et stykke utenfor Oslo for snart to år siden. Vi hadde ca. 15-20 visninger før vi fikk noen som skrev seg opp i det hele tatt. Da ble det en budrunde med 3 stk. Fikk solgt til 30 000,- over takst til slutt. :ja:


#17

Stavangerjentå sa for siden:

Har funnet ut at 11 var et godt tall, for idag tidlig tikket det inn bud på prisantydning.


#18

Balanse sa for siden:

Herlig! Jeg skal legge ut for salg når jeg har funnet megler, og gruer meg til prosessen. Misunner deg littegrann, som snart er ferdig. Håper det blir budkrig og at dere får en flott pris. Tisp meg gjerne ang megleren. :D


#19

Tjorven sa for siden:

Du har helt rett. Det trenger ikke komme så mange.

Vi har solgt i vinter, og det tok laaaaang tid. Men etter 10 visninger fikk vi jammen prisantydning allikevel. Det var vi godt fornøyd med.


#20

tinkadott sa for siden:

Så bra jentå: at første bud er kommet!!! Fornøyd med summen? Blir det salg??


#21

Stavangerjentå sa for siden:

Nå hard et kommet flere bud og vi blir uansett fornøyde med salgssummen. Det er visning her igjen om jue minutter og jeg har sprutet litt grønnsåpe i hjørnene og håper på medvind, flere bud og at jeg blir lånebelastet når vi er ferdige.


#22

Mauser sa for siden:

... de bare lister seg ut.

#23

Erica sa for siden:

:hehehe:


#24

Acsa sa for siden:

Det var vel ti stykker på lista da vi kjøpte hus forrige uke, men bare vi som bød. Det var fem på lista siste visningshelg da vi solgte leilighet for fem år siden, og det ble budrunde. Det behøver ikke ha så mye å si! Dessuten hender det at noen av navnene på lista er naboer som feiker interesse for å gi inntrykk av at det er mange om beinet og at man bør by raskt.


#25

Tjorven sa for siden:

Vi vil gjerne ha oppdatering om hvordan det endte.


#26

Stavangerjentå sa for siden:

Idag kom det masse folk. Over tjue par innom og 15 på lista. Det var ganske mye trøkk, megler gikk tom for prospekter (litt dårlig synes jeg - man kan vel kopiere opp noen ekstra på egen printer og ha i bakhånd?) og megler var strålende fornøyd. Så krysser jeg fingrene for at dette blir riktig så bra.


#27

Macky sa for siden:

Det høres jo helt strålende ut!! Godt at der er stor interesse, skal se at dere får langt over prisantydning.

Kan jeg få spørre hvor i byen denne ligger?



#29

tinkadott sa for siden:

Så bra med mye folk på visning og på liste!! Nå håper jeg budene sitter løst, og at mange er med i budrunden!


#30

Macky sa for siden:

Har dere fått solgt?


#31

Stavangerjentå sa for siden:

Jepp. 330 over prisantydning og mer enn alle spekulasjoner fra diverse meglere vi var i kontakt med i forkant av salget.

Så ikveld er det jubel i stua.


#32

Veronal sa for siden:

Hah! Hvasajeg! Gratla, gratla, gratla!

Blir det noe ekstra på huset nå, dah? :glis:


#33

tinkadott sa for siden:

Så bra!!! Gratulerer med salget!!!


#34

emm sa for siden:

Gratulerer!


#35

Stavangerjentå sa for siden:

Både jubel, Amarone-vin og sikkert noe nye møbler til nyhuset.

Juhu!


#36

-ea- sa for siden:

Gratulerer! Så bra for dere!
Selv om det skrives om "boliger på billigsalg" og lignende for tida, så går de "riktige objektene" ofte over prisantydning, har jeg funnet ut i vinter.

Hjelpes, nå hørtes jeg nesten ut som en megler :dåne:


#37

Macky sa for siden:

Grattis med et veldig bra salg!!


#38

annemede sa for siden:

Gratulerer med flott salg! Hvor er det dere skal flytte til?


#39

Stavangerjentå sa for siden:

Flyplasskommunen utenfor oljebyen


#40

annemede sa for siden:

Ah, der var jeg i forrige uke.


#41

Schnuppa sa for siden:

Gratulerer med salget. Så deilig å få enda mer på "kjøpe ekstra stæsj" kontoen. Men dere solgte jo en kjempe fin bolig også da. Nå er det ikke lenge igjen til dere flytter inn i nyhuset. Heldige dere, jeg er kjempe misunnelig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.