Dixie Diner sa for siden:
Dette er så godt! Dette passer til 4 småsultne eller 2 veldig sultne personer:
4 store løk
2 fedd hvitløk
Frisk eller tørket rosmarin
1 dl fløte
1 dl revet parmesanost
salt og pepper
4 tykke skiver bacon, parmaskinke, spekeskinke etc.
Sett ovnen på 200 grader.
Skrell løkene og kok dem hele i 15 minutter. Avkjøl dem. Skjær toppene av dem og grav ut innmaten med en skje. Pass på så ikke løkene går i stykker, det skal være litt igjen på sidene. Sett løkene på en papirkledd stekeplate.
Hakk løk-innmaten og hvitløksfeddene fint. Varm opp en kjele med litt smør eller olje i. Fres løk, hvitløk og rosmarin. Hell i fløten og gi det et oppkok.
Ta kjelen av platen og rør i parmesan, salt og pepper. Fyll røren i løkene og fest baconskivene (ustekte) rundt utsiden av løkene med tannpirkere.
Stek dem i ovnen i ca. 25 minutter. Serveres som tilbehør eller egen koserett. Kan også fylles med feks. kjøttdeig/kjøttsaus og annet.