Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøtt på pizza

#1

Pasta sa for siden:

Når jeg skal ha kylling og bacon på pizzaen bør det legges på rått, eller skal det stekes på forhånd ?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg legger det (biff også) alltid rått på pizzaen, men da har jeg osten under fyllet. Kjøttet blir helt stekt i ovnen og mye mer saftig enn om man steker det på forhånd, jeg kommer aldri mer til å steke kjøttet først etter å ha gjort det på denne måten!

Kjøttdeig steker jeg først, med mindre jeg lager kjøttboller eller bare kniper av "klunker" av kjøttdeigen og legger på pizzaen, da er det rått.


#3

Millis sa for siden:

Jeg steker alltid kyllingen før jeg legger den på pizzaen. Pleier ofte å ha den i marinade så den får god smak. :sikle: Har helt angst for at den ikke skal være gjennomstekt.

Rødt kjøtt bruker vi ikke, så jeg kjenner ikke noe til det..


#4

Meta sa for siden:

Pizza med marinert, rå biffstrimler i ovnen om en halv time. Må prøves når Iset anbefaler det så hjertelig. :jupp:


#5

Sitron sa for siden:

Jeg legger alt rått på. Oppå osten, må vite. I dag maste Emma seg til Polarbrødpizza. På min skal det rå kylling og bacon.


#6

Honda sa for siden:

bacon blir ikke sprøtt når det ikke er stekt.
men blir sekt,ekkelt ,bløtt.jah...synnes jeg


#7

Sitron sa for siden:

Baconet mitt er ingen sekt! :snurt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.