Pasta sa for siden:
Når jeg skal ha kylling og bacon på pizzaen bør det legges på rått, eller skal det stekes på forhånd ?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pasta sa for siden:
Når jeg skal ha kylling og bacon på pizzaen bør det legges på rått, eller skal det stekes på forhånd ?
Dixie Diner sa for siden:
Jeg legger det (biff også) alltid rått på pizzaen, men da har jeg osten under fyllet. Kjøttet blir helt stekt i ovnen og mye mer saftig enn om man steker det på forhånd, jeg kommer aldri mer til å steke kjøttet først etter å ha gjort det på denne måten!
Kjøttdeig steker jeg først, med mindre jeg lager kjøttboller eller bare kniper av "klunker" av kjøttdeigen og legger på pizzaen, da er det rått.
Millis sa for siden:
Jeg steker alltid kyllingen før jeg legger den på pizzaen. Pleier ofte å ha den i marinade så den får god smak. :sikle: Har helt angst for at den ikke skal være gjennomstekt.
Rødt kjøtt bruker vi ikke, så jeg kjenner ikke noe til det..
Meta sa for siden:
Pizza med marinert, rå biffstrimler i ovnen om en halv time. Må prøves når Iset anbefaler det så hjertelig. :jupp:
Sitron sa for siden:
Jeg legger alt rått på. Oppå osten, må vite. I dag maste Emma seg til Polarbrødpizza. På min skal det rå kylling og bacon.
Honda sa for siden:
bacon blir ikke sprøtt når det ikke er stekt.
men blir sekt,ekkelt ,bløtt.jah...synnes jeg
Sitron sa for siden:
Baconet mitt er ingen sekt! :snurt:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.