Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ansiktskrem etter elveblest

#1

M&amp;M sa for siden:

Hei!
Etter å ha fått en allergisk reaksjon (fra et eller annet mystisk) fikk jeg elveblest i hele ansiktet, i ørene og på halsen. Fikk tabletter og krem, og er kvitt det nå, men hele ansiktet føles som sandpapir, og flasser. :(

Alle de kremene jeg har i skapet svir, det eneste jeg har klart å ha på er ungenes sinksalve (og da ser jeg temmelig hvit ut.)
Noen som kan anbefale en super-mild krem jeg kan prøve?

Hilsen M&M


#2

rajraj sa for siden:

A creme, kanskje?


#3

Maz sa for siden:

Jeg ville spurt på apoteket jeg.


#4

scilla sa for siden:

Locobase Repair:nemlig:


#5

Ivrig sa for siden:

Ville absolutt spurt på apoteket, ja. Har selv veldig sensibel hud, og bruker mye avene og vichy, som begge fås kjøpt på apoteket


#6

Jenna sa for siden:

Jeg har ikke hatt elveblest, men har akkurat blitt kvitt en voldsom allergisk reaksjon på en hudkrem jeg har brukt i anisktet. Var opphovnet og tørr rundt øynene i pannen og litt på haka. Det eneste som har fungert nå er Aderma Exomega og apotekets A-creme. De svir ikke og hjelper godt på den tørre huden jeg sitter igjen med. Jeg har tenkt å ta en tur på apotekte for å få anbefalt en god krem.

PS! Apotekene har ofte sånne små prøver på kremene sine. Spør om du kan få et par av disse for å prøve hvilken som ikke svir når du påfører den.


#7

Enhjørning sa for siden:

A-creme er min vidunderkur mot det meste. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.