Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vask av bilsete

#1

Palmen sa for siden:

Mini har spydd i bilsetet. Yuck. Har tatt av trekket, og tror det ble rent etter vask. Har skrubbet selve setet med oppvaskmiddel og skylt det godt, men lukta sitter fremdeles i.

Finnes det noen gode tips?


#2

Nessie sa for siden:

Edikk?


#3

Beathe sa for siden:

Spyle det godt i dusjen eller med hageslangen? Kan det være igjen noe i kriker og kroker?

Ellers kan du håpe at litt lufting av setet vil ta resten av lukten.


#4

maribo sa for siden:

Spyl det godt, legg det i en stamp, skyll mange ganger - var eneste måten for oss iallfall. Stinker ikke godt av halvgammelt varm spy :(


#5

kokosbolle sa for siden:

Kan man ikke vaske slikt bilsetetrekk i vaskemaskinen på 30 grader? :blond:
Det hadde nok jeg gjort..

Stemmer i at eddik fjerner lukt :jupp:


#6

Nessie sa for siden:

Jeg har nettopp vasket vårt på 30 vask.


#7

Palmen sa for siden:

Takk for tips!
Tok av trekket, vasket det en gang til med oppvaskmiddel og vaskemiddel, og skylte i evigheter. Det har lufttoerket ute på terrassen i hele dag. Om det ikke blir bra så går det i maskina i morgen tidlig.

Selve setet fikk en skrubb med oppvaskboerste og eddik, og deretter ble det spylt nok en gang og til slutt vasket med antibaktrielt oppvaskmiddel. Sto ute og ble luftet i evigheter. Tror faktisk det er ok nå! :nikker:


#8

Kaprifol sa for siden:

Trekket til vårt sete vasket jeg i påsken etter flere møter med leverposteiskiver. Mener jeg vasket det på 40 grader, det gikk helt fint. Disse setetrekkene er jo laget av slitesterk og solid kunstfiberstoff, så jeg tror de tåler 40 grader uansett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.