Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steking av entrecote

#1

Fadese sa for siden:

Jeg kjøpte et stykke entrecote på 6-700 gram i dag, og tenkte å steike det i ovnen på lav temperatur mens vi er på tur i morgen.

Tror dere det går bra å først brune det i panna, så la det stå i ovnen på ca 100 grader i ca fire timer? Om den ikke er ferdig da, så gjør det ikke noe. Tilbehøret må lages når vi kommer tilbake, så da kan jeg skru opp temperaturen litt hvis kjøttet ikke er ferdig. Verre er det dersom fire timer er alt for lenge.


#2

Ru sa for siden:

Jeg tror 4 timer er for lenge.
Men jeg er en dårlig kokk, så jeg håper det kommer innom noen med bedre kompetanse. :knegg:


#3

Fadese sa for siden:

Ok, da utgår det. Hm ... 70 grader, da? Romtemperatur? :fnise:

:skal på død og liv steke denne saken lenge og på lav temperatur:


#4

Ru sa for siden:

Altså, om man steker en entrecote på 175 grader, så tar det hva? - halvannen time så er den medium? Sånn omtrentlig.
Det kan gå fint med 4 timer, jeg er bare redd for at den skal bli ihjelstekt for deg. :sparke:


#5

Mikkeline sa for siden:

Om du skal ut og gå tur, og ikke være hjemme så ville jeg også ha begynt på en lavere temperatur. 4 timer på 100 grader synes jeg også høres lenge ut (uten at jeg heller er noe orakel).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.