Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Valg av kjøkken

#1

Blondie sa for siden:

Gud, så vanskelig det er å velge kjøkken! Spesielt siden vi ikke skal bo i huset i så fryktelig mange år til og derfor ikke vil investere all verden. Et IKEA-kjøkken er derfor påkrevet. Men hvilket? :gruble:
Huset vårt er gammelt og vi har valgt å pusse det opp i gammel stil innvendig også. Derfor går hvit og rød høyglans ut, selv om jeg synes de er utrolig flotte. Vi må fortsette på den gammeldagse stilen. Ståt har vi på hytta, så det er jeg liten lysten på å velge en gang til. Noen som har stått overfor samme valg? Og hva valgte dere? :dulte:


#2

Veronal sa for siden:

Jeg har sett at Lidingö er et hyppig valg i slike tilfeller.


#3

Mor til 4 sa for siden:

www.norform.no/kontaktsolor.html

Vi kjøpte oss heltre eikekjøkken på Solør kjøkken da vi bygde hus for 9 år siden, og kom billigere ut på Solør Kjøkken enn vi gjorde med Ikea kjøkken, Ba om et godt tilbud da vi var der, og fikk 43 % på ordinær pris. Min bror fikk også samme tilbud der.
Har ikke peiling på prisene der i dag.


#4

Tjorven sa for siden:

Vi skulle bare sette inn noe ekstra benker på et kjøkken som ikke var mulig å supplere med de orginale delene.

Vårt valg falt på abstrakt hos Ikea. Det ble veldig stilig. Og med Ikea-kjøkken så har du liksom ikke svidd av noen hel formue hvis dette ikke er en veldig langsiktig investering.

Det finnes definitivt lurere løsninger enn Ikeas, men de funker helt fint til den prisen.


#5

Tove sa for siden:

Jeg har nettopp fått dette, og er veldig fornøyd! :nikker:

(Kan legge inn bilde om ønskelig)


#6

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg kjenner også noen som har Lidingø, det er veldig fint.


#7

Blondie sa for siden:

Gjerne! Jeg ser at det kan være et alternativ ja. Vi har gammel, sliten eikeinnredning nå og det hadde gjort seg med noe helt annet.


#8

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg tror det hadde passet hos dere. Dere har jo et intimt kjøkken (sier pent at det ikke er så kjempedigert :knegg: (det er jo ikke mitt heller :hehehe: )), og Lidingø er litt nett og rent.


#9

Left sa for siden:

Norform shaker var knallfint!


#10

Maiken38 sa for siden:

Jeg syns IKEA sin Duvbo gråhvit er lekker til gammelt hus også Lidingö som nevnes. Med skattepengene så håper jeg at det kan bli et Duvbo med sort benkeplater i stein og med sorte håndtaker. :ja: Hurra for skattepengene


#11

Tove sa for siden:

Her er nykjøkkenet mitt :)


#12

Asolia sa for siden:

Vi kjøpte kjøkken gjennom Nettoline, som absolutt kunne konkurrere med Ikea i pris, god service var det også. Vi har vel hatt det i to år nå og er kjempefornøyde :riktig:


#13

Selma sa for siden:

Lidingø med eikeplate tror jeg hadde blitt kjempeflott!


#14

Blondie sa for siden:

Jeg likte så absolutt det Lidinø-kjøkkenet ditt, Tove. Som Hasselnøtt påpeker så har vi et intimt kjøkken :knegg: og for mye dill tror jeg blir litt masete. Jeg synes Duvbo er fint å se på også, men synes Ståt er noe møkk å vaske og da ser jeg for meg at Duvbo er enda verre.

Har nettoline nett-side, Asolia?


#15

Salt sa for siden:

Ståt fra IKEA er også griselekkert! ønsker meg :jupp:


#16

Benzo sa for siden:

Jepp, og det passer fint i et gammelt hus også.


#17

Asolia sa for siden:

Jeg vet bare om www.nettoline.dk/ denne siden. Vi brukte lokal forhandler som hadde "prøver" på det meste, de bestiller i fra Danmark etterhvert som de får ordrene inn.


#18

TBM sa for siden:

Mannen min har satt opp et slikt kjøkken - og var ikke imponert over kvaliteten på kjøkkenet i forhold til Ikea...

Jeg er i akkurat samme situasjon vedr valg av kjøkkeninnredning. Men jeg tenker at om jeg går for et moderne Ikea-kjøkken (som Abstrakt) så kan frontene skiftes ut billig hvis de som overtar huset om noen år heller vil det.


#19

Blondie sa for siden:

Ståt passer veldig bra og jeg liker det godt, men siden vi har det på hytta så har jeg ikke lyst til å ha det hjemme. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.