Grillsessongen har vært i gang siden påske, men bare på bål da.
I dag ble det grillet ostesmørbrød i folie. (herlige ostesmørbrød med middagsrester fra i går:champignon, løk, paprika, biffkjøtt :nam:)
Vi er bålmennesker. :nemlig:
Vi startet den norske grillsesongen i dag med biffer og paprika. Men siden vi var en tur i San Francisco i påsken, hadde vi alt testet ut årets grillmat.
Deilig er det uansett når det er så varmt som det har vært i Oslo i dag.
Vi prøvde så vidt grillen i påsken. Bare noen pølser, og mest fordi den var helt ny. I helgen har vi grillet både lørdag og søndag. Været har vært som en god sommerdag. Merket i går kveld at jeg var blitt litt solbrendt i ansiktet. Deilig!!
Vi grillet lørdag, for første gang i år. Hver helg vi har forsøkt å ta ut grillen, har det SNØDD. Dette var første snøfrie helg, og da grillet vi selvsagt.
Åja!! Vi er "bare" ute og lørdag satt vi på terrassen til kl 22!
Vi hadde en liten gjeng Lyn-patrioter på overnatting pga kampen igår, men det var en veldig hyggelig debut på sommeren:D
Grillsesongen startet lørdag med marinert flintstek. Tilbehør, grillede grønnsaker i folie, med kesam og hvitløk, samt ris og kikkoman.
Søndag ble det grillede sommerkoteletter, krydderpølser, Tilbehør, kokte nypoteter blandet med en ristet lake av vann, olje, salt, pepper, sukker og bodsennep (dijon er best, men det hadde jeg ikke), samt salat.
Jeg også elsker grilling. Vi grillet pølser en dag i påska. Da var det grisekaldt, men er det påske så er det påske tenkte vi. Så grillet vi både fredag og lørdag. Ikke så voldsomt fancy mat, men likefullt utrolig godt.
Her startet grillsesongen på fredag. Da hadde mannen mast i noe sånt som et par måneder. :knegg: Vi grillet fylte kyllingbryst og grønnsaksspyd. (båtpoteter ble laget i ovnen inne)
Ja, vi var på stranden og grillet i går. :) Det var utrolig deilig, men endte dessverre også med 9 (!) brannsårblemmer i hånden til lillebror. :( Han fikk tak i den der metalldingsen som engangsgrillene står på mens de holdt på å rydde grillene.