Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, skrifta i Excel har blitt liten!

#1

Bluen sa for siden:

Jada, en idiotforklaring: jeg jobber i Excel og kom i skade for å endre noen innstillinger slik at skrifta ble forminsket. Da mener jeg ikke selve skrifttypen, for den er fortsatt Arial 10, men teksten har blitt mindre på skjermen, hvis dere skjønner. Når det samme skjer i Internet Explorer, trykker man Ctrl + for å få tilbake visningen man hadde før - til sammenlikning. Er det noen som skjønner hva jeg mener, og som kan hjelpe meg? Jeg er sikker på at det finnes noen hurtigtaster, men kjenner dem dessverre ikke. :mumle:


#2

Veronal sa for siden:

På knapperaden min har jeg et felt m/rullegardinmeny hvor man kan endre zoom-nivå. Gå evt. på View / Zoom ... og se hva innstillingen er.


#3

Bluen sa for siden:

Aha, takker! :blomst: Det stod ganske riktig 85 % (men jeg måtte skille verktøylinjene for å se dette feltet - pokker ta fleksible verktøylinjer, det har vært noe dritt fra dag 1.)


#4

Adrienne sa for siden:

Du har sannsynligvis kommet borti ctrl + scroll på musa. Da blir det mindre eller større alt ettersom hvilken vei man scroller.


#5

Bluen sa for siden:

Det er nok helt korrekt - tusen takk! Lettvint er det jo også, når det først er overlagt. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.