Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tannbleking

#1

Butterfly sa for siden:

Noen som vet hva dette ca koster å gjøre hos tannlegen? Tok med en brosjyre derfra i dag, men glemte jo å spørre om pris og det står ikke noe om det i brosjyren.


#2

Siri sa for siden:

Trodde ikke det var noe tannleger anbefalte jeg, men det er kanskje en annen sak...


#3

m|nken sa for siden:

Hvorfor ikke? :nysgjerrig:


#4

Rug sa for siden:

Jeg er svært kresen på tannleger, har hatt alt for mye erfaring med sorten, og stoler 100 prosent på ham jeg går til nå. Han anbefalte meg faktisk bleking, til tross for at jeg har svært slitt emalje og mengder av fyllinger.

Det kostet meg 3.500,- for blekeskinnene og 300,- for en runde blekemiddel for to og et halvt år siden. Jeg hadde såpass misfarget utgangspunkt at jeg måtte ha to runder, og skal en gang til nå i vår. Men da har jeg jo skinnene fra før, så det koster meg bare 300,- denne gang.

Det var verd hvert øre!


#5

Siri sa for siden:

Det medfører visstnok en god del slitasje på tennene, men utover det vet jeg ikke så mye om det... Kanskje det er en tannlege her som kan svare på det?


#6

Butterfly sa for siden:

Fikk med en veldig fin brosjyre av tannlegen og der stod det ganske godt forklart og det er mange som ikke er anbefalt og ta det pga tynn emalje, men det kommer stadig bedre ting pådet området også. Men pris stod det jo ikke og jeg glemte å spørre. Har en veldig ålreit tannlege som er veldig flink. Har gått til en tannlege før som satte skrekken i meg.


#7

Maxine sa for siden:

Her koster det 1800 kr per kjeve. Jeg vurderte det sterkt pga en misfarget fortann, men endte opp med å fikse kun den tannen, og da virket plutselig ikke de andre så misfarget lenger...


#8

Ivrig sa for siden:

Jeg betalte også rundt 3.500 for skinnene hos tannlegen min, og så noe i tillegg for selve bleke-pasten. Skinnene har jeg nå hatt i 5 år, og bruker de vel en til to ganger i året. Men jeg bleker de bare en runde i ca 1,5 time - aldri lenger, til tross for at det på pakningen står man kan sove med det. Men resultatet blir kjempefint; Ikke blenda-hvitt, men en veldig naturlig hvit-farge:)


#9

Vimsen sa for siden:

Det går helt fint å gjøre det hos tannlegen. Tannlegen sjekker hvor sterk emalje du har først. Jeg betalte 3500 i Bergen. VEL verdt pengene. Ikke at jeg hadde så stygge tenner men jeg skulle giftemeg. :knegg:


#10

Vimsen sa for siden:

Jeg fikk ikke skinne rmed hjem. Det ville han ikke. Jeg gjorde det HOS tannlegen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.