Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Snarveien til skrivebordet er borte, og et spørsmål til...

#1

Svanen sa for siden:

Altså på oppgavelinjen, rett til høyre for "START" har jeg disse små ikonene, explorer, outlook osv. Der hadde jeg "knapp" til skrivebordet, men det er borte! Så kjedelig å måtte minimere alle vinduer for å komme til skrivebordet.
Hvordan får jeg det tilbake??

Det andre spørsmålet: hvordan får jeg skjermen "normal" igjen? Plutselig en dag havnet kanten på vinduene utenfor skjermen. Jeg måtte forandre oppløsning for å få sett alt, men jeg liker ikke det slik (med alt så smått). Og det er ikke selve skjermen, for jeg har prøvd å høyre/venstre justere med knappene på selve skjermen, og det hjelper ikke.

Noen smartinger her?


#2

Malus sa for siden:

Tror du skal kunne "dra og slippe" en snarvei til skrivebordet ned på oppgavelinja fra et annet sted. F. eks. hvis du åpner "min datamaskin" så har du skrivebordet øverst i mappe-listen til venstre, og da kan du prøve å dra den derfra og ned.


#3

Svanen sa for siden:

blæ... finner ingen mappeliste der, får lete litt til....


#4

Isolde sa for siden:

Vist du med en feil har flyttet den en plass er det bare å flytte den tilbake. Men er usikker akkurat nå hvor man finner "show desktop" om den ikke ligger der.


#5

Svanen sa for siden:

Har sikkert flyttet den ved en feil, når jeg prøvde å få skjermen "normal" igjen (noe jeg enda ikke har; får vel bare godta det), men jeg finner den jo ikke igjen...:nemlig:


#6

Svanen sa for siden:

:digger:
Jeg fikk det til, nesten iallefall...
Høyreklikka på skjermen, og "lag snarvei", så fant jeg "adressa" til skrivebordet. Etter jeg lagde snarveien slengte jeg den ned på linja. Når jeg klikker på den kommer den som et vindu, men er iallefall bedre...
(tar fortsatt imot tips...)

Nå er det bare skjerminnstillingene som er litt f***** up....


#7

Magica sa for siden:

Hva slags operativsystem har du?


#8

torsk sa for siden:

Et relatert tips: I windows kan du minimere alle vinduene ved å trykke Windowstasten + M.


#9

Skytte sa for siden:

Det var det jeg skulle til å skriv her. Like så greit som å klikke på et ikon på oppgavelinja. :) Lykke til!


#10

Magica sa for siden:

Jeg bruker alltid win+M. :)


#11

Malus sa for siden:

Mappelista har en knapp øverst som enter heter "mapper" eller "folders". basert på at du bruker sånn ca samme operativsystem som meg...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.