Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Binære newsgrupper

#1

Esme sa for siden:

Jeg er dritlei av torrenter. Det går langsomt og ruteren kneler når jeg laster ned for mange om gangen, så jeg tenkte å ta abonnement på Giganews.

Er det blomstrende naivt å bruke et norskt Visakort med eget navn på dette eller er det helt risikofritt og bare paranoid å tenke sånn?

Er det noen bedre grupper enn Giganews?


#2

DM sa for siden:

Det finnes kun 10 typer mennesker. :glis:


#3

Esme sa for siden:

:hjerter:


#4

mehmet sa for siden:

Alt du har lært, DM! :rørt:

#5

DM sa for siden:

Ja, ikke sant. :stolt:


#6

HP sa for siden:

Jeg vil si at det er mer naivt å bruke fildelingsprogram med sin egen IP, for da deler du jo faktisk videre til andre også. Med nyhetsgrupper kan du laste ned kun til eget bruk.

Giganews er vel best hvis du skal bruke NNTP, mens Easynews har i tillegg et webgrensesnitt som fungerer veldig bra.


#7

Esme sa for siden:

Det er en av grunnene til at jeg ønsker å skifte til newsgrupper istedet også ja. Og jeg er ikke bekymret over risikoen for å bruke Visa på nettet, det gjør jeg i hytt og vær og har et eget Visakort bare for nettbruk. Det er mer det «ulovlige» i det, altså at det er lettere å vise til at jeg har lastet ned. Men det er vel nokså paranoid det da.

Så lenge grensesnittet ikke er direkte brukerfiendtlig så spiller det liten rolle, jeg går etter hva som har det største utvalget.


#8

HP sa for siden:

Giganews og Easynews har omtrent samme utvalg, Giganews tar vare på filene lengst (Giga: 200 dager, Easy: 50 dager). Begge har trial-accounts så det er jo bare å prøve.


#9

Esme sa for siden:

Det er jo en Fin Ting å gjøre i dag, jeg trenger neste sesong av 30 Rock. Takk for tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.