Vi reiser en uke til Provence på lørdag i forbindelse med markering av mine svigerforeldres 60-årsdager, og jeg trenger en liten oppfriskning på hva jeg bør unngå. Jeg er toksoplasmose-negativ og av den nervøse, skeptiske typen gravide, så dette kan bli moro. :o Rått kjøtt, uvasket frukt og grønt, skumle oster (som jeg uansett er så barnslig at jeg ikke liker)..? Spekemat, vin. Hva med parmesan, er det trygt?
Dersom noen har tips til hvordan man kan overleve en flyreise med en ett-og-et-halvtåring som ikke har tålmodighet til å sitte på fanget, tas de også imot med takk!
En slik magnet-tavle til å tegne på reddet flyturen vår i fjor sommer. Den var stas nok til at vår fang-nekter klarte å sitte i ro, i alle fall store deler av turen.
Drikk vann fra flaske, spis der hvor "de innfødte" spiser, og gjør generelt det du ville gjort her hjemme.
Ellers har jeg vært gravid, og bodd i utlandet, og det gikk helt fint uten noen spesielle tiltak. ;)
Husk bestikkelsesboks til Liv. Utrolig hvor lang tid man kan bruke på bokstavkjeks og rosiner. Det vil si - det fungerte fint en vei for oss, men på retur tilbragte nok den unge herremann ganske mye tid med å gå i midtgangen. :sparke:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.