Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mary Kay

#1

Vimsen sa for siden:

Sett at jeg begynte som konsulent, ville DU ha kjøpt av meg da?


#2

Adrienne sa for siden:

Nei. Og det har ingenting med deg å gjøre og alt med produktene å gjøre. Får utslett av alle produktene jeg har prøvd, og da jeg fortalte konsulentdama det så ble hun sur på meg, for det skulle ikke gå an. :sur:


#3

leliane sa for siden:

Jeg også. :(

Er dessuten ikke noen home-party-jente. Vet ikke hvorfor, men jeg føler meg alltid lurt!


#4

Selma sa for siden:

Jeg er heller ingen homeparty-handler dessverre


#5

pippimamma sa for siden:

Det kunne jeg gjerne gjort om det ikke hadde vært for at jeg har en i vennekretsen som driver med det. Det er flere ting der jeg bruker fast, bl.a håndproduktene.


#6

nolo sa for siden:

Nei. Mary Kay er overpriset og de har en aggressiv markedsføring. Produktene er sånn passe syns jeg, men jeg foretrekker å handle på parfymeri eller tax-free.


#7

pippimamma sa for siden:

Hva mener du med aggresiv markedsføring? Når det gjelder prisen så er produktene derfra billigere enn de jeg kjøper ellers (parfymeri og hudpleiesalonger).


#8

nolo sa for siden:

Konsulenter som ringer hjem til deg privat, og lurer på hvrdan du har det med produktene, og om du trenger noe mer, og om du kan tenke deg å ha hudpleiekurs hjemme.


#9

pippimamma sa for siden:

Da skjønner jeg hva du mener. Men det har vel mer med personen å gjøre enn produktet? Jeg er ikke plaget med det når det gjelder Mary Kay, men har vært utsatt for det samme med enkelte som driver med Tupperware og Oriflame. Det er noen år siden nå og det var kun enkeltpersoner.

Kurs og homeparty har jeg ikke hjemme lenger, det er mange år siden.


#10

LilleRosin sa for siden:

Nei det hadde jeg ikke. Ikke veldig begeistra for merket, ikke veldig interessert i sminke, og orker ikke den type homeparties.


#11

maribo sa for siden:

Hva er Mary Kay? :blånn:


#12

Guava sa for siden:

NEI jeg hadde ikke kjøpt. Hadde du vært konsulent for noe annet hadde jeg kanskje gjort det. Mary Kay og hele konseptet har jeg i vrangstrupa + at jeg synes produktene er overpriset i forhold til hva man får.


#13

MorStine sa for siden:

Ja, det kunne jeg fint gjort, du kunne kommet hit og hatt hudpleie kurs også:ja:


#14

Estrella sa for siden:

Er invitert til et Mary Kay party om ikke lenge. Får se om jeg har tid til å dra. Kjenner ikke til produktene fra før.


#15

GinaK sa for siden:

Vet ikke helt hva dette er men kan tenke meg at det er sminke..
Jeg bruker ikke så mye sminke men liker kremer og har i mange år før kjøpt stæsj fra Yves Yocher så om det er samme greia så lar jeg meg lett lure... Home partyes er jeg ikke noe glad i, ihvertfall ikke om jeg må ha det selv.. :rolleyes:


#16

Guava sa for siden:

Jeg kan forresten fortelle at jeg har tilbragt noen uker i hus hos en superkonsulent for Mary Kay i USA. Hun hadde solgt så bra at hun fikk kjøre rundt i en råååsa mercedes eller var det cadillac tro? :knegg:


#17

Filifjonka sa for siden:

Har aldri prøvd det, og har faste produkter som jeg ikke bytter ut så lett. Og så liker jeg ikke navnet, eller homeparties generelt, så nei, jeg ville ikke kjøpt.


#18

MorStine sa for siden:

Er ikke overbevist om sminken deres, men håndkrempakka er jeg heeelt avhengig av, den er verdt hver krone!


#19

Go\jenta sa for siden:

Har reagert på Mary-kay produkter, jeg også, men det er lenge siden, så de har kanskje blitt bedre?

Mennjeg er også sær sånn...bytter ikke lett ut de produktene jeg har brukt en stund, og som jeg er fornøyd med.


#20

Nabojenta sa for siden:

Nei.


#21

Azi sa for siden:

Jeg tåler ikke produktene.


#22

007 sa for siden:

Nei.
Jeg ville bestilt varene på nett til 1/4 av prisen du solgte det til.


#23

Zip sa for siden:

Nei. Eg var ikkje fornøyd med dei produkta eg prøvde.


#24

scilla sa for siden:

Nei. Heller ikke fornøyd.


#25

Hyacinth sa for siden:

Nei. Jeg ble nærmest trakassert i et år av en Mary Kay-forhandler. Hun ringte meg mange ganger og maste både om produkter og demonstrasjoner, og hun begynte til slutt å blande seg inn i min private økonomi. Da fikk jeg nok.


#26

Majsa sa for siden:

Jeg var på et party i høst og kjøpte en hudpleiepakke som jeg er rimelig fornøyd med. Hun jeg kjøpte av har ikke vært noe masete heller, sender bare en mail i ny og ne. Men jeg kommer neppe til å kjøpe igjen, for nå har jeg begynt å kjøpe i.d.-produkter, så når jeg har brukt opp Mary Kay-produktene kommer jeg til å gå helt over til i.d.


#27

Majsa sa for siden:

Hun jeg kjøpte av var definitivt en pink Cadillac-dame. :fnise:


#28

Trulte sa for siden:

Var nettop i party, søt ny konsulent, men jeg var ikke imponert over produktene. Håndkrempakken kjøpte jeg men sminken var ikke det jeg ønsker av sminke. Virket billig, litt nille.


#29

MorStine sa for siden:

Enig med deg i dette... Sminken ER ikke billig, men ser og virker billig. Aldri blitt så tørr på leppene av noe som jeg blir av lipglossen fra MK, dyreste lipglossen jeg har eid. Den fra HM til 39 kr er mye bedre:rolleyes:


#30

007 sa for siden:

Skjønner hva du mener. De beste plastboksene jeg har er kjøpt på Europris. ;)

#31

Vimsen sa for siden:

Åkkai... :stikker:


#32

MorStine sa for siden:

Jeje...:knegg: Men da har du sikkert ikke Tupper-bokser:) Og du har sikkert ikke fått allergisk reaksjon på plasten;)

Som sagt, jeg liker kremene, men ikke sminken;)


#33

MorStine sa for siden:

Nei ikke stikk a:dulte: Kom til meg å hold kurs du:highfive:


#34

Vimsen sa for siden:

Fnis. Det var langt det.


#35

MorStine sa for siden:

:knegg: Ja, jeg vet jo ikke hvor du bor;) Tror lissom alle bor i Oschlo, lissom:filer:


#36

Vimsen sa for siden:

Jeg bor i Rogaland.


#37

MorStine sa for siden:

Jaja, ikke SÅÅÅ langt unna da:knegg:

Da hjalp det ikke mye at jeg stilte spisestua mi til disposisjon gitt:sukk:


#38

007 sa for siden:

Joda, jeg har skapet fullt av Tupperware- (og Europris-) bokser. Jeg har ikke utviklet allergi ennå. :p


#39

Alva sa for siden:

Så negative dere er..... Folk jobber med dette fordi de liker det selv og selv om dere ikke liker produktene eller konseptet ( selv om det kalles kurs ikke homeparty, for man lærer jo å ta vare på huden selv om man bruker noe annet da) så trenger man ikke være så negativ til alt.

Ville holdt et kurs for deg jeg:);)

har brukt mary kay lenge og ikke reagert, kjenner heller ingen som reagerer. og det er ikke dyrere en andre merker! og sminken er god, øyeskyggen holder lenge og den kan ikke sammenlignes med nille eller HM, lipglossen er ikke tørr. dette er veldig inviduellt hva folk synes.


#40

Ru sa for siden:

De fleste er jo negative fordi de har prøvd det og ikke tålt det, jeg gir meg en god bæng i om folk synes det er sååå kjekt å jobbe med, så lenge jeg får vabler i ansiktet av omtrent hvert enda MK-produkt jeg har prøvd; så vil jeg ikke ha noe med det å gjøre.


#41

Guava sa for siden:

Som Ru sier så er det jo erfaring som gjør at mange av oss reagerer. Hvis du er forhandler synes jeg det er snodig at du ikke har hørt at noen reagerer på dem.

Jeg har ikke lært noe særlig nyttig på de såkalte kursene jeg har vært på. Det eneste som ble formidlet var hvor fortreffelige MK-produktene var, ikke noe særlig som kunne overføres ved bruk av andre produkter.

Det med konseptet er likevel det som har veid tyngst hos meg i vurdering av MK. Jeg har slekt og venner som har vært høyt oppe i MK-konsernet i USA og har sannelig fått høre mye om Mary Kay. Jeg reagerer på en del av markedsføringen og særlig det som spiller på religion. Det har jeg opplevd både her i Norge og i USA og det blir kvalmende.


#42

Alva sa for siden:

Har ikke hørt noen har reagert så kraftig nei. Men det er jo slik med alle produkter, at noen reagerer forskjellig. Synes bare det er trist at man setter MK i så dårlig lys bare fordi man KAN reagere. man får jo pengene igjen isåfall om man reagerer med vabler i ansiktet.
Jeg får følelsen som du sier, at mange stiller seg negative til MK pga konseptet. For det første kommer det helt an på konsulenten hvordan hun formidler kurset. Det finnes bra og dårlige selgere ikke sant? Hvis man gidder å gå på opplæringsmøtene, så lærer man mye mer om hudpleie generellt en bare at MK rensen gjør underverker. Jeg har bla lært mye om sminketeknikker, om hudens oppbygning, hvordan en dagligdags rutine funker etc, og hvis noen er fornøyde med det de har så FLOTT, man kommer ikke langt her i verden hvis man bare setter på selgerinnstinktet.
Jeg har selv brukt bla bioteherm og dermalogica, og synes det er bra produkter, MK fungerte like bra for meg og det var litt billigere en dermalogica, så helt greit å begynne med det for min del.

Jeg skjønner ikke helt hva du mener med religionen? I usa setter man troen foran familie og karriere. Dette står det også i flipcarten. dette stryker vi (de fleste tror jeg) ut, og setter familie først, så karriere. Man kommer vel ikke så langt her i Norge med å markedsføre gjennom religion heller....rart du har opplevd det. Har ikke opplevd noe halleljua enda....


#43

Irma sa for siden:

Har du meldt deg inn i forumet kun for å forsvare Mary Kay Alva? :gruble: Ikke spesielt god reklame for Mary Kay i såfall, det forsterker på en måte bare det negative halleluja-inntrykket. Iallefall for min del.

Jeg har vært på kurs, og kan ikke si at jeg lærte så fryktelig mye om behandling av hud, annet enn at man helst burde ha Mary Kay sine hudprodukter av trinn 1+2+3. Også lærte jeg at det var svindyrt, så ut i fra hva jeg har hørt om erfaringene og markedsføringsopplegget, så må jeg si at jeg blir skeptisk. Jeg googlet litt før jeg gikk på møte, og det er ikke akkurat bare her på FP folk reagerer på konseptet og produktene.


#44

Harriet Vane sa for siden:

Jeg får mentalt utslett av homeparty-konseptet og jeg kan ikke smøre hva som helst på huden min. MK har jeg hørt mye dårlig om fra mange som har mindre sart hud enn meg og som ikke har tålt det. Holder meg til mine merker, jeg.


#45

Alva sa for siden:

Er det ikke lov å forsvare noe man liker? det er vel lov å si meningen sin her inne selv om det i utgangspunktet kansje forsvarer det alle andre ikke liker? Å nei, jeg har ikke meldt meg inn for å forsvare det nei, men fordi jeg er mamma. .
tilfedligheter gjorde at jeg skrev dette først, men det er visst ikke lov eller?


#46

Irma sa for siden:

Eh, har noen sagt at det ikke er lov til å forsvare det man liker?


#47

Adrienne sa for siden:

Noen kaller det kurs, jeg velger å kalle det homeparty. Det ble holdt hjemme hos en venninne av meg, og det var en ekstern som kom for å selge produktene sine, og vertinnen fikk rabatter avhengig av hvor mye vi kjøpte. Det er ikke mye som skiller det fra andre homeparties jeg har vært hos.

Og ja, jeg reagerer også på hvordan det markedsføres, og det at man får pengene igjen var i hvert fall ikke noe som konsulenten som var hos min venninne valgte å legge stor vekt på. Ei heller da hun ringte og maste og maste på at jeg skulle kjøpe mer. Det eneste hun kommenterte var faktisk det du tydligvis er drillet på også, at man aaaaldri reagerer på MK sine produkter. Yeah right, fortell det til øyelokkene mine som var hovne av eksem, eller kinnene mine som måtte ha behandling med kortisonsalve.


#48

Guava sa for siden:

Jeg reagerer når religion blir brukt i markedsføring av kosmetikk. Det er nok ikke utpreget blant norske selgere siden den type amerikansk retorikk heller virker mot sin hensikt enn motsatt her til lands, men jeg har absolutt møtt mennesker som har forsøkt seg med slike salgsstrategier her til lands også. Siden jeg er kristen selv kjenner jeg at jeg kanskje blir ekstra provosert når folk prøver å appellere til min religiøsitet for å selge kosmetikk. Det blir så totalt malplassert og egentlig kvalmende. Jeg har inntrykk av at MK-selgere ikke viker en tomme for å bruke amerikanske salgsmetoder når de selger blant kristne i Norge.

Glorifiseringen av Mary Kay Ash og hennes "family values" er noe som brukes ganske aktivt innenfor MK-konsernet i USA.

[quote]

www.marykaytribute.com/

Disse sitatene har jeg hørt på sminkekurs for MK her i Norge.

Det er blant annet dette jeg får helt noia av i det konseptet.

Jeg klarer heller ikke helt å dele entusiasmen med min venninne som stolt har solgt seg fram til å få kjøre en rååsa cadillac.


#49

Alva sa for siden:

ehh, ja du spurte jo om jeg har meldt meg inn kun for å forsvare MK.....og da tolket jeg det den vei.


#50

Alva sa for siden:

har ikke hørt om at det er rabatter på salgnivå, det er vel noe folk velger selv. da blir det homeparty aktig ja. merkelig konsulent du har vært borti.

jeg er ikke drillet på at man aaaaldri reagerer på MK, jeg har bare ikke hørt om det selv enda. du fikk vel pengene igjen da?


#51

nolo sa for siden:

Jeg har heller i blitt utsatt for religionsprat i forbindelse med MK, men konsulentene jeg har hatt befatning med, har vært temmelig religiøse i forhold til organisasjonen. Og der blir de sterkt oppfordret til å benytte seg av venner og bekjente og venners venner, samt drive aktiv oppfølging av de som har kjøpt. Dette syns jeg er vanskelig med Mary Kay, for jeg syns produktene er dyre og middelmådige, og har ikke lyst å kjøpe dem bare fordi venninner selger, men jeg føler en slags forpliktelse, ettersom venninnen min er så tungt inne i dette.


#52

turi sa for siden:

Har aldri hørt om MK-produkter eller parties.

Alva: Her på forumet må en være enig med de med minst 5000 innlegg det første halvåret, så kan du sakte men sikkert dryppe litt med egne meninger! :blånn:

Irma: Dårlig dag?:filer:


#53

Adrienne sa for siden:

Alva: Nei, jeg fikk faktisk ikke pengene tilbake, bare en snurt konsulent i andre enden av telefonlinjen som ikke trodde på meg da jeg sa at jeg hadde reagert og ba henne om aldri å ringe meg igjen. Virkelig festlig.


#54

Irma sa for siden:

Det er litt forskjell på å være medlem av et forum, og kaste seg inn i en debatt - enn å komme uten en melding og forsvare et produkt på den måten du gjør. Det er lov til å forsvare et produkt, men det må også være lov til å stille spørsmål ved forsvaret. Det komiske er jo at du jabber videre om hvordan Mary Kay sitt konsept virkelig er, når folk her sitter med en annen opplevelse etter kurs (les: homeparty). Da lukter det liksom veldig av akkurat det Mary Kay kritiseres for.

Etter å ha lest Hattifnattens sitater så kjenner jeg at det ikke blir noen flere Mary Kay produkter på meg. Det at Mary Kay driver med usmakelig markedsføring i USA, gjør da ikke produktene mer spiselige i Norge?


#55

Irma sa for siden:

Ikke spesielt.


#56

Alva sa for siden:

[quote=Hattifnatten;1017711]Jeg reagerer når religion blir brukt i markedsføring av kosmetikk. Det er nok ikke utpreget blant norske selgere siden den type amerikansk retorikk heller virker mot sin hensikt enn motsatt her til lands, men jeg har absolutt møtt mennesker som har forsøkt seg med slike salgsstrategier her til lands også. Siden jeg er kristen selv kjenner jeg at jeg kanskje blir ekstra provosert når folk prøver å appellere til min religiøsitet for å selge kosmetikk. Det blir så totalt malplassert og egentlig kvalmende. Jeg har inntrykk av at MK-selgere ikke viker en tomme for å bruke amerikanske salgsmetoder når de selger blant kristne i Norge.

Glorifiseringen av Mary Kay Ash og hennes "family values" er noe som brukes ganske aktivt innenfor MK-konsernet i USA.

Hvis du har hørt dette på kurs her i Norge er det kvalmende ja. Jeg får følelsen av at man kan treffe folk i MK som gjør alt for å selge. slik er det også på andre "partyes". Kan bare si at jeg aldri har opplevd noe negativitet selv, men passer uansett på å være veldig ydmyk til hva andre bruker og så er jeg vel litt forsiktig av meg uten å buse på. Har så langt bare positivt å si, og det funker på min hud som er tørr og senitiv. også får jeg vært mye sammen med barna på dagtid.:D drar å holder kurs rundt kl20 om kvelden 3 ganger i uka. passer ypperlig for oss.

råååsa cad skal jeg aldri ha uansett, ser helt teit ut med rosa bil. tupperware bilen er i det minste grå.


#57

Irma sa for siden:

Her går du rett inn i det jeg spurte om i mitt forrige innlegg. Er det greit at Gud brukes i markedføringen i USA, men når det skjer i Norge er det kvalmende? At man stryker over det siterte, betyr jo ikke at det ikke er en del av den helhetlige markedsføringen i Mary Kay?


#58

Alva sa for siden:

herlighet:rolleyes: jeg får vel liste meg stille ut igjen skjønner jeg. her både er man komisk og jabbete fordi man har en annen oppfatning en andre. markedføringen er vel ikke usmakelig for de som bor der grunnet religionen, av den grunn utelukker man det her.

jeg har verken angrepet noen her eller vært ufin, bare sakt en mening og det er ikke godt motatt pga få meldinger....jaja..


#59

Irma sa for siden:

Jeg synes ikke du skal liste deg ut hvis du synes forumet er interessant. Men spørsmål og motstand i diskusjoner er nok greit å tåle dersom man skal delta her. Det er bare å svare. Nå svarer du at du synes at det er ok å bruke Gud i markedsføring i USA men ikke i Norge, og det får du selvsagt lov til å mene. Jeg er imidlertid ganske uenig, jeg synes den kombinasjonen er ugrei uansett hvilket land man måtte befinne seg i.



#61

Alva sa for siden:

Det er mye å lese...puhhhh.
Jeg syne ikke konseptet er det samme her i Norge som i USA. Vi mennesker er ikke like. Jeg merker godt at det mange pågående utadvente folk på møtene som kansje kan virke slik på kursene også. Skal da vi alle skjæres under en kam? At noen har en negativ oppfatning er greit, men kan man klare å finne noe positivt oppi det hele? Jeg prøver alltid å snu ting slik at man kan se litt positivt i det også. Jeg hadde et kurs jeg hvor jentene storkoste seg, 4 stykker. de lo og hadde det gøy. vertinnen kjøpte håndsettet til halv pris. og ei kjøpte mascara. helt greit for meg!! hun ene booket nytt kurs med meg så jeg kom meg jo videre unansett? altså var det noe positivt selv om salget ikke var på topp.

hadde jeg opplevd at noen hadde reagert hadde jeg gitt pengene igjen. Jeg har fått gode venninner innenfor MK. og har også fått venner på kurs. jeg får øvd meg i å stå foran andre.

Det er synd mange har en dårlig oppfatning av MK, for det er mange bra mennesker som holder på. (jaja, nå jabber jeg videre igjen)
perfect home, tupperware, sjarmtroll, elsker det også jeg og drar alltid på partyes og koser meg. ikke alltid jeg kjøper noe heller, er da ingen tvang det! :) kansje jeg er litt sta som ikke gir meg...

men jeg kan godt si noe negativt om MK jeg så dere ikke tror jeg glorifiserer alt. fondationen er ræva, den blir jeg tørr av. eyelineren går, men liker bare våt eyeliner, de har bare tørr. flere parfymer lukter høgg og solpudderet glitrer for mye..så jeg selger så og si ikke noe av det fordi jeg ikke liker det selv! her går det i satin hands, 3 i 1 og fuktighetskremen pluss øyekremer.

jeg :tilber: ikke MK, men liker meg. hadde ingen likt det hadde jeg heller ikke hatt 3 kurs i uken!!! jupp, dagens forsvarrunde fra meg.


#62

Trulte sa for siden:

Jeg liker heller ikke Mary Kay, men diskusjonen har vel utartet seg til å bli vel kverrulerende.
Du skjønner det Alva: Her inne må man passe grundig på hvordan man skriver setningene sine HVIS ikke du ønsker pepper. Forresten så synes jeg også det er noe av det som gjør det så spennende her inne :)


#63

007 sa for siden:

Sett bort fra salg og markedsføring: Jeg har mye Mary-Kay produkter, og handler billig på nett.


#64

Alva sa for siden:

mener du jeg kverrulerer? hvordan:confused:


#65

Alva sa for siden:

ja veit flere kjøper på nett. "heldigvis" er det mange som ikke liker å kjøpe på nett, pluss at man ikke alltid kommer unna toll og slikt så de gidder ikke. (thank GOD..., ok den var dårlig)

hvis du har mye MK produkter betyr det at du synes de er gode sant? hehe;) (jeeeee, endelig en som liker de, yeeppeee)


#66

Vimsen sa for siden:

HVa er det dere driver med, da? :knegg:


#67

007 sa for siden:

Jeg er fornøyd med Mary-Kay. :)
Mitt mest geniale kjøp er håndsettet, fotsettet, øyegelen, børstesettet og den sammenleggbare toalettmappen med 4 "egne" mapper.


#68

Candy Darling sa for siden:

Jeg har samme opplevelse som nolo. Jeg synes produktene er helt greie, ikke mer enn det, men har en god venninne som solgte. Dermed følte jeg en forpliktelse jeg overhodet ikke har til andre kosmetikkselgere. Det liker jeg dårlig, og jeg er glad hun har droppet hele greiene.

Jeg holder meg altså unna MK først og fremst pga. markedsførings- og salgskanalen, jeg liker ikke den formen.


#69

Alva sa for siden:

Man trenger da abolutt ikke ha forpliktelser til konsulenter selv om de er gode venninner. jeg har gode venner som driver med både perfect home og tupperware, men kjøper da ikke all pynten og kjøkkentinga bare av de. ikke annet en hvis de ber meg ha party 1 gang i året.

hvis dere ikke liker markedføringen som jeg ærlig ikke har opplevd som stor, jeg sender en melding får et ja eller et nei, og dett er dett, så er vel det greit. jeg synes all markedføring innen homeparty er ganske lik uansett.


#70

leliane sa for siden:

Litt a propos og uten klar referanse til diskusjonen over: Det verste jeg vet er når venner blir selgere. Jeg skjønner ikke nettverksmarkedsføring og irriterer meg grenseløst over venner som ikke skjønner grensene for hva som er sosial omgang og hva som er markedsføring.

Det finnes hederlige unntak fra denne kategorien nettverksselgere, men jeg har dessverre veldig, veldig dårlig erfaring. Du kan disconnecte telefonselgeren, det er ikke alltid like enkelt å be kompisen din å holde kjeft.


#71

Alva sa for siden:

Be vennen din holde kjeft fordi hun maser at du skal kjøpe eller fordi hun bare prater om det hun driver med? er en forskjell der synes jeg. Som venn roper man da ikke kjøp kjøp. Å bruke sine venner slik, er man da en god venn?

jeg var nødt til å spørre mine beste venner om å ha kurs for meg, for å komme igang og komme ut av vennekresten som helt klart er det mest fornuftige og beste.

hender jeg prater om MK generellt men det er jo en jobb for meg, og jeg svarer jo hvis folk spør åssen det går. ingen av mine venner kjøper fast av meg BTW, så her er markedføringen nok elendig:rolleyes:


#72

leliane sa for siden:

Ikke nødvendigvis... :knegg:

Den erfaringen jeg har, er at et slikt party-mlm-fenomen spredte godt om seg i en vennegjeng. Det endte (selvfølgelig) med splittelse og uvennskap. Jeg var litt perifer i denne vennegjengen, men god venn med en av aktørene, som ikke visste forskjell på jobb og fritid. Det ble plagsomt. Men jeg endte opp med å ta et oppgjør, og sa klart i fra om at vi måtte droppe temaet når vi var sammen, og at jeg kom til å slette jeg alle markedsførende mail og sms fra vedkommende. Det hjalp, men vi kan fremdeles disuktere så fillene fyker når dette kommer opp en sjelden gang!

Må understreke at dette er ekstremtilfeller, og at de sikkert (og forhåpentligvis) er unntakene.

Det interessante er, med referanse til diskusjonen om religion og markedsføring, er at også i dette nevnte tilfelle gikk Gud og Mammon hånd i hånd...


#73

Alva sa for siden:

Skjønner ikke dette med Gud og markedføring jeg assa. åssen får man til det? kjøp av meg, hold kurs for meg så vil Gud vise deg vei? er vil ikke slik det blir gjort..:eek: har ikke opplevd det eller hørt om det en gang. Takk for det kansje.


#74

MorStine sa for siden:

Jeg har ikke opplevd akkruat dette med at religion har blitt blandet inn. Men denne sales directoren, som hun så fint kaller seg, som jeg har hatt med å gjøre gikk meg omtrent på nervene. Da jeg byttet nummer her for ett par år siden og ikke registrerte det i telefonkatalogen var hun så frekk at hun søkte opp mannen min og tok kontakt derfra, han visste jo ingenting om hvem denne H**** var og ga telefonen til meg...

Så at de læres opp til å være pågående er det ingen tvil om. Er sjeleglad for at hun ikke har hverken tlfnr eller mailadressen min nå!

Jeg var nemlig så dum at jeg sa ja til ett infotreff med henne for å høre om mulighetene, og da var jeg solgt. Jeg som bare gikk hjemme (med 4 barn) hadde jo plenty av tid og overskudd til å drive med dette, verdens beste inntjeningsmuligheter osv. Ingen homeparty-aktør har så god %av salget som MK-konsulenter, hele 50%. Sa hun i allefall...


#75

Vimsen sa for siden:

Toalettmappen er helt super! Og bivoksen.


#76

Alva sa for siden:

hun hørtes jo veldig pågående ut ja. Er ikke slik jeg har blitt lært opp ivertfall. Kommer nok veldig an på hvem du møter!! noen er frekke nok.
er nok pga det møtet også at du ble maset veldig på. Gjelder jo å få med seg folk for å stige i gradene, noe som jeg ikke er intressert i. trives best med dette for meg selv.

(men, det stemmer faktsik at man får 50% fortjeneste, men ikke hvis man bare gjør det en gang iblant. Man må legge inn en minimumbestilling på 3200kr for å få 50% rabatt på produktene, så litt må man jo stå på skal man leve av bare dette)


#77

Divine sa for siden:

Jeg liker produktene, men ikke markedsføringen. Jeg har oversatt deler av MKs markedsstrategi til norsk, og det var en skremmende affære ... :sitter på hendene for ikke å skrive mer:


#78

Alva sa for siden:

Jeg VET det er skjedd en del i USA iforhold til det, men jeg vil enda en gang påstå at dette ikke kan sammenlignes, da det er to forskjellige kulturer fra det norske til det amerikanske.

så man skal la være å kjøpe et produkt man liker fordi man har lest historier? disse historiene omhandler også i størst grad konsulenter, ikke kunder? man kan grave opp mye dritt om det aller meste man handler.

folk som har handlet i uføre gjennom MK vil jeg også si har seg selv å takke. ingen tvinges til noe (ikke her ivertfall). hvis de ikke da har møtt en konsulent som har hjernevaska de, som jeg godt kan tro forekommer i USA ang religionen dems. det finnes mye gærne folk innenfor det meste, det kan jeg være enig i.

Det støtter brystkreft og vold i hjemmet da, så noe bra markedføring er det ivertfall:)


#79

Divine sa for siden:

Støtter vold i hjemmet? Uffda ...


#80

Alva sa for siden:

:rolleyes:ikke sånn da, støtter kampen MOT vold i hjemmet!


#81

Nabojenta sa for siden:

Jeg har en venninne som selger MK. Hun fortalte meg at hun solgte disse produktene, ba meg si i fra om jeg ønsket å handle eller holde party, og har siden ikke nevnt det. Jeg ba om prøve på noen av produktene, fant ut at de ikke var noe for meg, og hun godtok det. Heldigvis er ikke alle like pågående og masete. Samtidig synes jeg folk bør lære seg til å respektere andres interesser, det være seg den ene eller den andre veien.

Alva: Dersom du er fornøyd med produktene og liker hva du driver med, skal du bare fortsette med det. Ikke la noen ta fra deg dine gleder. Lykke til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.