Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marinade til indrefilet av svin, takk!

#1

safran sa for siden:

Jeg fant en sånn i frysern, så nå trenger jeg deres tips. Forslag til tilbereding og tilbehør?


#2

Katrin sa for siden:

Her er en som jeg er veldig glad i - som jeg en gang fant på Matprat.no

Chilimarinade

2 dl olje
Saften av 1 stk. sitron
2 ts gurkemeie
2 ts paprikapulver
½ stk. løk i ringer
6 stk. hel pepper
2 stk. chili syltede eller ferske

Slik gjør du:

  1. Vask og hakk opp chilien i biter. Bland ingrediensene godt sammen.

  2. Legg kjøttet i en dobbel pose og hell marinaden over. Klem ut luften og knyt igjen. Husk å snu på det en gang i blandt. La det ligge i minst 30 minutter, men gjerne natten over.

Marinaden passer godt til alle typer kjøtt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.