Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan fjerne flekker fra Reima-klær?

#1

Siri sa for siden:

Kan jeg bruke vanish? Jeg synes dessuten reimaklærne får et grått skjær som ikke går bort i vask, så hvis noen har et godt triks for å bli kvitt dette også blir jeg nøgd. :nemlig:


#2

Siri sa for siden:

hjelp


#3

Sokk sa for siden:

Jeg ville ikke brukt vanish. Hva slags flekker er det snakk om, da? Kanskje de kan fjernes for hånd før du putter dressen i maskinen?


#4

Siri sa for siden:

Det er type "gått-litt-for-nære-bilen-flekker" og sånt... :liker ikke håndvask:


#5

Canisa sa for siden:

Dessverre skal slike plagg vaskes forsiktig, og dermed går ikke flekker bort. Trikset er å kjøpe dress med en kamuflerende farge slik at møkka ikke vises.:erfaren:


#6

Siri sa for siden:

Gjett om jeg har lært... :rolleyes:


#7

Sitron sa for siden:

Du kan forsøke sitronsåpe. :stolt:


#8

Siri sa for siden:

Sitronsåpe... :rørt: Hva er det?


#9

Ying sa for siden:

Jeg har brukt vanish spray på de verste flekkene før jeg har vasket med milo. Har ikke fått bort alle flekkene da, men de har i alle fall blitt mye bedre.


#10

Sokk sa for siden:

Men å ta litt konsentrert vaskemiddel på flekkene og børste litt med en gammel oppvaskbørste går temmelig raskt og du trenger nesten ikke bli våt på hendene engang! :dulte:

:nemlig: Jeg vurderte i et svakt øyeblikk en lys rosa vårdress til Storesøster (hun ville garantert elsket den), men kjøpte til slutt en fornuftig rød. Ellers synes jeg egentlig ikke det er så nøye om dresser/barnehageklær har litt flekker, jeg da... :sparke:


#11

Sitron sa for siden:

Det er noe greier som man gnir på flekker. Jeg kjøpte Troll sin sitronsåpe på sporten.


#12

Elisabet sa for siden:

Oksegallesåpe (kjøpes på Helsekost) burde jo også kunne brukes på Reimadress? Den er jo naturlig uten kjemiske stoffer i alle fall.

Har også erfart, og kjøper praktiske farger som ikke ser så møkkete og flekkete ut. :nemlig:


#13

LilleRosin sa for siden:

Lys rosa var ikke noe sjakktrekk nei. Jeg gidder ikke å prøve meg på flekkfjerning, for å si det sånn. :knegg:


#14

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Legger klærne i zalovann før vasking i vaskemaskin, og til nød bruker jeg finvask (silke?) fremfor ullprogrammet, med milo.. Alt som ikke går bort da lar jeg være å stresse med.. Men jeg har ikke kjøpt lyseråsa eller lyseblå, da! :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.