Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rundstykker med fyll

#1

Ariel sa for siden:

Jeg baker rundstykker så krampa tar meg om dagen. :knegg:
Regner med jeg må ha over 100 stk til communiòn'en om en uke. Har laget noen med soltørket tomat, skal lage noen med oliven, og vurderer med feta. Er det godt? Noe annet jeg også kan "fylle" med? Vi skal ha et kombinert tapas(ex-svigermor lager)/laksekoldtbord(mamma lager), så jeg kommer til å lage noen uten fyll også. Men jeg trenger forslag til "fyll". Føler vi trenger den litt ekstra piffen.


#2

Nina sa for siden:

Rundstykker med Feta er veldig godt. Jeg pleier også å lage rundstykker med krydder i, og tar da timian, oregano og hvitløk i. Noen ganger også revet hvitost (helst en kraftig vellagret som gir litt smak).


#3

cilen sa for siden:

Pesto er også godt å fylle med. Og kremoster med forskjellig smak.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Revet Jarlsberg i rundstykkedeigen er himmelsk! Strø gjerne litt oppå også før stekingen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.