Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ødelagt hovedkort? HP laptop

#1

Slettet bruker sa for siden:

Jeg har en HP laptop som oppfører seg svært så merkelig.

Jeg skulle få den ut av dvale, og nå bare blinker skjermbildet av og på flere ganger hver gang jeg prøver å gjøre noe. Jeg får ikke opp noe lesbart på skjermen og alt låser seg.

Skal jeg gå ut fra at det er det berømte solide HP-hovedkortet som er i ferd med å ta kvelden? Andre tips?


#2

Ivrig sa for siden:

Har hatt akkurat samme problemet med min HP-laptop. Prøvde mange mange ganger over utallige dager, og fikk bare blinking og låsing.

Løsningen ble å trykke på cd-rom-knappen akkurat i det jeg starter maskinen. Fikk høre at det ofte er cd-rom som skaper problemer. Så jeg koplet til en ekstern harddisk, skrudde på maskinen, trykket på cd-rom knappen med en gang jeg hørte maskinen begynner å jobbe, flyttet kjapt over alt jeg hadde på maskinen til harddisken så snart jeg fikk opp skjermbildet, og så døde maskinen.
For alltid...

Lykke til!!


#3

Mauser sa for siden:

Kan være minnet også. Når det er ustabilt/dårlig skjer det masse snodige saker. Du kan prøve å skru opp den lille luka under og ta ut og sette inn igjen minnekortet, det kan være noe så enkelt som dårlig kontakt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.