Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Walk-in closet

#1

Stavangerjentå sa for siden:

Vi skal ha et lite garderoberom i nyhuset og jeg lurte på hva slags innredning dere andre med garderoberom har for å plassere mest mulig klær på en praktisk måte?

Vi hadde tenkt å bruke Pax skrog fra IKEA og så få foret disse inn, men nå viser det seg å være vanskelig å få tak i en handyman som gidder å ta på seg denne jobben. Vurderer derfor blant annet å bruke møbelsnekkere for å sette opp en innredning i hvitkalket eik. Trenger derfor noen innspill på hvordan gardroberommene ser ut i virkeligheten og ikke bare drømmebildene fra Lango osv.


#2

Knerten sa for siden:

Vi har et lite walk-in-closet. På venstre side når man kommer inn er det to 60 cm Pax stammer fra IKEA. Uten dører. Vi har da en hver.
På høyre side er det 2 stenger til å henge skjorter, kjoler osv. En høyt oppe (så høyt at jeg på 1,75 så vidt rekker opp, og en lengre ned (under skjortene til gemalen). I bunn her er det en skohylle til pensko.
Rett frem når man kommer inn er det et speil i full størrelse. Fra tak gulv til tak.
Døren inn er en skyvedør.

Rommet er vel rett over 1,20 dypt og 2,50 bredt tenker jeg. Jeg kan måle når jeg kommer hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.