Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan veksler jeg mellom to nettsteder uten å måtte logge av og på?

#1

ullmor sa for siden:

Som dere skjønner kan jeg ingenting om data, så formuleringen av spørsmålet blir klønete.

Jeg liker å bruke flere sider samtidig, men når jeg er på f.eks FP og vil titte innom Dagbladets hjemmeside så blir FP borte på informasjonslinjen (riktig navn?). Er ikke fornøyd med det, vil at FP og DB skal legge seg side om side slik at jeg kan hoppe fram og tilbake.

Hvordan gjør jeg det?



#3

Aminta sa for siden:

Spørs hvilken browser du har. I firefox er det ctrl+t (apple+t) for å åpne en ny tab.
I IE har jeg aldri sett at det går ann å ha flere tabs. samtidig, kunn nye vinduer, men jeg har aldri brukt det så jeg er ikke sikker.
Nå har jeg aldri brukt win., men browseren har en meny øverst til venstre elns. vel, som du kan se på, der burde det stå noe om å åpne ny tab. (fane på norsk vel?) eller evnt. nytt vindu.


#4

Ru sa for siden:

I nyeste IE kan du også bruke faner, det er ctrl + t der også. ;)


#5

ullmor sa for siden:

Skjønner at det var dumt å spørre for jeg skjønner jo ikke svarene... (en smule flaut!). Jeg får vel spørre mannnen min som kan peke og forklare slik at selv en lettere ullete hjerne forstår.

Takk for forsøkene!


#6

Ru sa for siden:

Hvilken nettleser bruker du?
Har den en blå e, som ikon? Da er det IE - Internet Explorer. Hvis du går på Hjelp på menyen, og Om Internet Explorer, står det noe der om versjon. Har du 7.0 eller høyere, har du muligheter for å bruke flere faner, altså flere vinduer i vinduet.

Om du har disse fanene, så ser det ut, øverst på nettsiden, som om du ser i en arkivskuff, den har i hvert fall et skilleark, der det står "Hvordan veksler jeg mello ..." (det står det på min nå), og et lite skilleark ved siden av. Klikker jeg/du på det lille skillearket, kan man åpne en ny nettside. Man kan lage nye skilleark ved å enten klikke på det lille (det dukker opp et nytt lite hver gang du bruker et), eller ved å trykke CTRL-knappen og "t" samtidig.

Henger du med?


#7

ullmor sa for siden:

Lille Ru

Jeg må se på dette når hjernen min er mer våken, altså i morgen. I utgangspunktet høres forklaringen din norsk ut. Det er nok internett Explorer jeg har.


#8

Ru sa for siden:

Åh, jeg kan hvis jeg vil. :blunke:


#9

Pia sa for siden:

Men det er bare den nyeste varianten av explorer som har faner altså. Opera og firefox har hatt det lenge.



#11

Estrella sa for siden:

Åpner bare et vindu til.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Må man ha faner da? Hva er så bra med faner? Jeg bare åpner så mange sider jeg trenger. Har 8 sider åpne nede på linja nå.


#13

Pingis sa for siden:

Faner er fint hvis du har flere programmer gående på samme tid. Da slipper du at det blir så innmari fullt nede på linja.


#14

Joika sa for siden:

Åpner ny fane jeg også. control + t.

Du kan også lage "bookmarks" med dine favorittsider og legge de i en toolbar øverst på siden. Da kan du åpne en ny fane, så bare klikke på siden du vil på.


#15

TBM sa for siden:

Endelig noen andre som kom med det enkleste svaret!


#16

Dronningen sa for siden:

CTRL + n , sa jeg jo

:filer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.