mosol sa
for 16år siden:
Jeg baker boller i kveld som skal serveres i morgen ettermiddag. Hvordan oppbevarer jeg dem best, slik at de er ferske og gode også i morgen? Bør jeg fryse dem i kveld, oppbevare dem i håndkle over natten eller i plast over natten? Noen tips?
Millen sa
for 16år siden:
Jeg hadde lagt de i en plastpose, og varmet de opp enten i ovn eller mikroen imorgen.
Maiken38 sa
for 16år siden:
Millen sa:
Jeg hadde lagt de i en plastpose, og varmet de opp enten i ovn eller mikroen imorgen.
:ja:
Teofelia sa
for 16år siden:
Du bør absolutt fryse dem og tine dem i ovnen i morgen. Daggamle boller er skuffende kost. :bollekresen:
Teofelia sa
for 16år siden:
Varme boller i mikroen ?! :skremt:
LilleT sa
for 16år siden:
Jeg gjør alltid som Teofelia. :nikker:
Martis sa
for 16år siden:
LilleT sa:
Jeg gjør alltid som Teofelia. :nikker:
Og jeg gjør som Teofelia og LilleT. :jupp:
Candy Darling sa
for 16år siden:
Tineprogrammet på mikroen er det beste som er oppfunnet siden sliced bread. Da blir de ikke myke, ikke tørre og bittelitt lunk i. Men det må være et Sense-program og på rist. :avansert:
pippimamma sa
for 16år siden:
Martis sa:
Og jeg gjør som Teofelia og LilleT. :jupp:
Jeg gjør som Teofelia, LilleT og Martis. Bollene smaker som nybakt.
Joika sa
for 16år siden:
Frys de og ta de opp i morgen.
Gjorde dette senest for to dager siden. Smakte ferskt og godt.
mosol sa
for 16år siden:
pippimamma sa:
Jeg gjør som Teofelia, LilleT og Martis. Bollene smaker som nybakt.
Det jeg pleier å gjøre også, og har ikke avansert mikro. Det betyr boller i fryseren i kveld. Takk for tips!
Irma sa
for 16år siden:
Jeg ville definitvt ha fryst bollene. Gårsdagens gummiboller (eller brød for den saks skyld) er ikke digg. :niks:
Canisa sa
for 16år siden:
Jeg gjør som de som fryser og tiner! :meelopers: