Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sette opp gjerde i borettslag?

#1

gurgle sa for siden:

Vi bor i enebolig i borettslag. Husene ligger veldig tett, kanskje 4 meter mellom. Med tanke på ungene, og hunden så hadde det vært veldig kjekt med et gjerde rundt hageflekken vår. Det står ingenting i vedtektene om inngjerding.

Hvordan er det best å gå frem? (Den ene naboen er "ei sur kjerring", som nok gjerne setter en stopper for det, men hun kan vel ikke alene bestemme det?)


#2

ming sa for siden:

Snakk med styret, eller noen i styret! Kan ikke skjønne annet enn at det bør være greit med et gjerde når dere disponerer en hageflekk.

Vi bor også i borettslag, men i rekke, og disponerer et visst antall meter ute fra veggen. Vi kan sette opp gjerde eller hekk eller hva vi vil, men det er begrensninger på høyde.


#3

Jålebeinet sa for siden:

Søk styret, vent på svar og så sett opp gjerde. Bor du i borettslag så trenger du neppe å innhente "tillatelse" fra naboene. Jeg regner med at din hageflekk er til din disposisjon så da kan du gjøre som du vil (innenfor rimelighetens grenser).


#4

Nooria sa for siden:

Det er lurt å sende søknad til styret så fort som mulig. Da kommer du evt andre planer fra nærmeste naboer (som du kanskje ikke vil like) i forkjøpet.


#5

gurgle sa for siden:

Takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.