Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til kyllinglårmiddag?

#1

Skilpadda sa for siden:

Jeg tok opp frosne kyllinglår i går kveld og helte en pose ferdigmarinade over dem i morges, og tenker å ovnssteke dem til middag. Vi har noen paprikaer som bør spises opp, og jeg har vurdert å ovnssteke dem med fetaost på, som Iset skrev om her for litt siden, og ha dem ved siden av. (Evt. pannesteke langsomt med masse, masse hvitløk.) Ellers har vi poteter og pasta og linser, vi har squash og brokkoli, løk, cherrytomater og gulrøtter, masse hvitløk, og alminnelige ting som mel og ost og fløte og egg og kryddere. Noen tips?


#2

Claire sa for siden:

Her er ett forslag. Dette skal jeg lage i dag (hadde faktisk tenkt til å tilsette kylling også):

Linsegryte, 4 porsj.

5 dl røde linser
1 gul løk, hakket
2 hvitløksbåter, delt i skiver
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
1 krm hvit pepper
spisskummen etter smak
6 dl vann
1 grønnsakbuljongterning

Skyll linsene godt. Fres løk og hvitløk i olje. Legg i godt avrente linser og bland. Krydre med salt, pepper og spisskummen. La alt frese sammen et par minutter. Hell på vann og legg i buljongterningen. La det koke opp, ok koke videre p åsvak varme i ca 10 minutter.


#3

Eia sa for siden:

Skjær i biter og stek i panne med olivenolje. Nam! Godt med pasta til, tenker jeg, med litt ost over - gjerne parmesan.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.