Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bensinlukt i klærne

#1

Magica sa for siden:

Min kjære skrudde båtmotor i går og sølte bensin på buksa, ingen flekk men stinking. Jeg puttet den rett i vaskemaskinen SAMMEN MED FLERE BUKSER, hvor teit går det ann å bli. :lalala:

Resultatet er nå selvsagt mange stinkende bensinbukser. Jeg har prøvd følgende: en lang vask, hjalp ikke. Lå i vann i hele natt med masse såpe, hjalp ikke, vasket en gang til i vaskemaskinen, stinker enda. Henger nå ute til tørk... hva gjør jeg videre?


#2

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Zalo... og flere vask.. Zalo pleier å funke på diesel iallfall.. Og lukta går bort etterhvert... :erfart:


#3

Magica sa for siden:

Zalo? I vaskemaskinen? Blir det ikke mye skum. :blond:


#4

Elisabet sa for siden:

Vask buksa med store doser eddik i vaskemaskinen. Da kan det være håp. Eller så kan du gjøre som vi gjorde med et par sko en gang som var gitt opp pga. bensinlukt. Legg buksa i en utebod 1/2-årstid, så kanskje den har stinket fra seg. ;)


#5

Carrera sa for siden:

zalo i vaskemaskina hørtes skummelt ut...

Eddik er nok et godt råd, og evt lufting.


#6

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Jeg har tatt zalo på grønskeflekker, makrellfiletflekker, pastasausflekker, oljeflekker og bensinlukt m.fl, gnidd det inn i plagget, vasket og ikke hatt problemer med masse skum. Jeg snakker ikke om hele zaloflaska da :knegg: . Du kan jo evt skylle av det verste før du putter det inni vaskemaskinen, da, sånn for sikkerhets skyld. Jeg har prøvd det også, og det funker fint.


#7

tinkadott sa for siden:

jeg gnir zalo inn på klær med grønske og ekle flekekr. Funke rhver gang! og vaskerommet er ikke skumlagt. Enda.


#8

Maxine sa for siden:

Her brukes også zalo på mannen arbeidsklær, gnir inn ekstra på flekker. Pleier legge hansker fulle av olje og shit i en bøtte lunkent vann med zalo over natta før de havner i maskina, og det blir så bra atte. Verdt et forsøk!


#9

lavendely sa for siden:

Prøv å heng ut buksa ut for lufing etter å ha vasket den! :nikker:


#10

annemede sa for siden:

Jeg sølte bensin på noen klær, jeg kastet de. :nemlig: De hang ute i ei uke, de ble vasket ørten ganger, til og med på 95 grader, men ingenting hjalp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.