Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som har hatt Caravelle og byttet bil

#1

tinkadott sa for siden:

... hvilken bil kjøpte dere nste gang? Vi skal bytte etterhvert (vår er 95 mod så må ha noe nyere) og er veldig fornlyd med den vi har nå. Det vi liker er den gode plassen.... drar ofte på helgaturer, er aktiv familie og drar med 5 sykler eller 10 par ski titt og ofte. jeg er ikke flink å pakke lite, siden vi nå har hatt denne bilen siden 2002 og har blitt bortskjemt med god plass. Vi har hatt 9 seter, og er 5 i familien. Liker veldig godt at det er ekstra seter!

Så om vi skal driste oss til å kjøpe en mindre bil, hvilken bil bør vi gå for? Sambo mener ambiler er utelukket, samme med franske. Rett og slett for at han mener at det er så innmari mye tull med chrysler og citröen. han mekker en del selv, og disse er vist ikke så lett å få til selv.


#2

Albertine sa for siden:

E'kke lett å skifte lyspære på franske biler nei! Men ellers er de nå gulle gode, synes nå jeg. Vi har hatt Caravelle og har nå Citroën Grand Picasso, og annet enn at det var kjekt å transportere hele frysere og sånt så er vi veldig fornøyde. :)


#3

Left sa for siden:

Vel - vi tok den helt ut. Fra stor og romslig Caravelle, til liten, om enn ganske romslig Skoda Roomster. Til å være så liten er den romslig, men den er ikke romslig pr. definisjon når man har hatt Caravelle. Vi er 4, og har ikke mer plass enn vi må ha. Har lyst til å bytte den ut med noe større ja.


#4

Propella sa for siden:

Vi har franskbil vi da. :jupp: Har nesten bare hatt det bortsett fra mercedes en gang. Vi er fornøyde. Nå har vi en stor og romselig peugeut tepee (expert). Vi har 8 seter. Vi var på tur i helgen hele familien, ve er 5 stk, og hadde med 5 sykler. Gikk fint det. Bilen er brei nok til alle tre ungene kan sitte på en rekke i bilstol med god plass i mellom til å spenne de fast.


#5

Tinka sa for siden:

Vi har Caravelle og skal bytte om et par år til ny Caravelle.

Så det var jo ikke det du lurte på, men vi finner ingen bil som vi kan klare oss med utenom Caravelle.


#6

Dragen sa for siden:

Vi og. Vi er fem. Vi har lang femseter, og er fornøyd med den gode plassen og det lave dieselforbruket.


#7

tinkadott sa for siden:

nei sant?? Det er det sambo mener også. ;)
Tipper vi havner opp med en nyere caravelle vi og. ;)


#8

Michayla sa for siden:

Vi har en 92 Caravelle og kommer aldri til og bytte til mindre bil.
Denne bilen skal vi ha til den stopper av seg selv, så lenge den er i god stand så bytter vi ikke.

Men når den dagen kommer at det trengs, så skal vi ha den samme bilen bare i nyere modell og med klimaanlegg, samt litt lengre enn den vi har.

Vi har 8 seter (opprinnelig 10) og 5 stk, samt hund.

Kommer aldri til å kjøpe mindre bil nettopp pga plassen,samt at jeg føler meg tryggere i trafikken når jeg sitter høyere oppe enn disse små bilene, samt ungene sitter høyere også.

Men skulle det blitt mindre, så ville jeg ikke hatt mindre enn crysler i str.


#9

Pasta sa for siden:

Vi har 8 seter, lang utgave og jeg ser ikke for meg at vi skal ha en mindre bil før ungene er flyttet hjemmefra. Den er utrolig praktisk med tanke på bagasjeplass. I tillegg er det veldig greit når ungene skal ha med venner hjem.


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Eg digger min ekstra lange Caravelle. Kjem til å digge den enno meir når me får satt inn fleire seter. Noko som me forhåpentligvis får gjort snart.

Synes det er ein ypperlig bil for oss som har litt å drasse på, når me skal ut på tur.


#11

tinkadott sa for siden:

det er pga klimaanleggønske at vi vet av til neste sommer må vi ha ny (bilferie). Vi har ikke lang type, men kort. Noen som aner om det er stor forskjell fra lang til kort i meteR?


#12

Albertine sa for siden:

Vet ikke hvor stor forskjell det er nå, men på de gamle tror jeg det var snakk om 40 cm. De utgjorde iallefall enormt! Jeg må innrømme at jeg ønsket meg ny Caravelle da vi byttet bil, men jeg ble nedstemt av gubben. :mumle:


#13

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kan sjekke litt seinare kor lang vår er. Me har ein 94 modell, av den lange typen. Det kan vera litt vanskelig å parkera av og til. Det er einaste aberet med den.


#14

Honda sa for siden:

Min bror (i Finnmark)har 4 unger,bare 2 som bor hjemme nå.2 største går på vgs en annen plass.
De hadde caravelle,og byttet den i en passat,sportsmodel;)


#15

Dragen sa for siden:

Jeg hører også rykter om at det eneste som mangler i vår Caravelle er aircondition.


#16

Tuneland sa for siden:

Jeg er i sorg, vi har solgt Caravellen vår. Og hver gang jeg ser denne tråden, blir jeg påminnet om at vi ikke har den bilen lengre. Vi må ta til takke med "ekstrabilen" vår, en Volvo stasjonsvogn. Bra bil det og, for all del, men det er ikke Caravelle...

Nå leker mannen med tanken om å ta opp lån - for å kjøpe båt!:eek:


#17

Fadese sa for siden:

Det er jo så flott der dere bor, så båt hadde sikkert vært strålende å ha. :ser for meg FP-treff med reker og hvitvin ombordi Tunelands båt:
Sørg bare for at båten rommer alle oss trønderne, da. Ikke vær redd for å ta opp et realt lån. :)


#18

Albertine sa for siden:

Døh, Tuneland! Har ikke mannen din båt da? Eller solgte han den? Jeg som har dratt mengder med torsk og hyse fra den båten, og sløyet fisken så iherdig at mannen ble storlig imponert...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.