Ine sa
for siden:
Lager gulrotkake for første gang nå, og skal begynne på fyllet.
Det står i oppskrifta at jeg skal piske luftig smørkrem av mykt smør osv..
Hvordan får jeg til mykt smør? :blond: Røre det først? Ved å la det bli romtemperert?
Ønsker hurtig svar :) :jupp:
Albertine sa
for siden:
La det stå i romtemperatur til det er blitt så mykt at du kan røre det. :)
Karamell sa
for siden:
Romtemperert. Hurtigvarianten er noen sek i micro`n. :D
Ine sa
for siden:
Ok, takk for svar!
Har ikke mikro, så da får det bli gamlemåten!
Ine sa
for siden:
Meeen, hvor lang tid kan jeg forvente at det tar før smøret blir romtemperert fra jeg tar det ut fra kjøleskapet?:blånn:
Pingis sa
for siden:
Du kan jo dele smøret i mindre biter, eller til og med raspe det på rivjern, da blir det mykt raskere enn om du har en diger klump.
Manga sa
for siden:
Skummelt! Jeg er ekspert i å la det gå noen sekunder for lenge. Smeltet smør er ikke helt det samme som mykt smør...
Karamell sa
for siden:
Sette det i sola, men det er vel utelukket akkurat nå. :humre: :ser ut:
Ine sa
for siden:
Ikke mye sol nå nei :mad:
Har ikke mikro, så var inne på tanken om lav temp i ovn funka også, men tror jeg prøver rivjern først!
Observatøren sa
for siden:
Du kan også bruke ostehøvel, det funker fint. (Hilsen en uten mikro).
Ine sa
for siden:
I dag ordna jeg fyll også, ble godt ja.
Stolt nå altså, har ikke bakt kake siden heimkunnskapen! :D