Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fotpleie i Oslo

#1

Pelen sa for siden:

Jeg har tenkt å gå og få gjort føttene litt ekstra pene fine til sommeren. Jeg vil ha tradisjonell manikyr men gjerne med god fotpleie også (ikke bare litt overfladisk filing). Noen som kan anbefale et sted?


#2

scilla sa for siden:

Mai Britt på Egothera på Vinderen er flink!:jupp:


#3

kiddo sa for siden:

Scholl i Opera-/Folketeaterpassasjen er best på vanlig fotpleie, men neglelakk og slikt gjør de ikke der.


#4

Obelix sa for siden:

Hun som holder til på Atheneklinikken på Tveita senteret er visstnok flink.
Har aldri vært der selv, men hørt andre anbefale.


#5

C3PO sa for siden:

Jeg går et sted som heter Zen på Nordstrand. Det er såpass rimelig (300 kr) at jeg nå går en gang i måneden. Send meg en PM hvis du vil ha nummeret.


#6

Amelie sa for siden:

Nå har du sikkert vært hos fotpleier, men jeg bare må få anbefale INCH

Fotpleie blir aldri det samme igjen etter den opplevelsen! :stolt:

Anbefaler også andre behandlinger derfra.


#7

Mams sa for siden:

Jeg for min del klarer ikke å skjønne at noen kan orke å gå til fotpleier.
Men nå er jeg så kilen på bena at jeg kan ikke klø meg selv under foten da.
Klør jeg under foten må jeg skrape foten langs en kant....
(er forøvrig ekstremt kilen)


#8

Ami sa for siden:

Hva slags behandling får du der? Kan du fortelle?


#9

Fruktflua sa for siden:

Jeg skulle akkurat til å si det.

Føttene mine er nesten en enda mer privat del av kroppen enn midt mellom beina. :knegg:

Men jeg skulle ønske jeg klarte å gå til fotpleier, altså. Det høres virkelig deilig ut. Ikke fordi jeg digger fotmassasje, men fordi jeg gjerne ville hatt så velstelte føtter uten å måtte gjøre det selv. ,Barnslig nok tenker jeg at fotpleierene må synes det er ekkelt å måtte ta på andres føtter. :o


#10

Mams sa for siden:

:dulte:
Føtter er ekkelt synes jeg, men unntak av føttene til små barn.


#11

C3PO sa for siden:

På Zen, så utfører hun vanlig fotpleie: legger føttene i bløt, skrubber dem, skraper av tørr hud, klipper tåneglene, bruker en buffer (vet ikke helt om det er det det heter) på dem, smører dem inn med krem og pakker inn føttene, og så maler neglene, om du vil. Veldig deilig.

Hun har også andre tjenester - såkalt tørr massasje. Hun har en massasjeseng, der du ligger fullt påkledd og vanndyser går opp og ned kroppen din. Du velger om du vil gjøre dette i 15 minutter eller 30 minutter. Dette er også veldig rimelig.

Jeg har vært alene i helgen, så jeg kostet på meg en 90-minutters behandling på fredag, som hun kaller "time to relax". Det besto av fotpleie, 30 minutters massasje, og lett ansiktspleie (maske, skrubb, og kremer). På en måte er dette den rimeligste behandlingen fordi det koster ikke mer enn fotpleien og massasjen - så ansiktspleien blir egentlig gratis.


#12

Amelie sa for siden:

Åh, nå fikk jeg lyst å ta meg en tur til Nordstrand.
Skulle gjerne knadd noen muskler og fått litt pleie.
Den 90 min-behandlingen koster 6-700 kr da? Er dama hyggelig?

Men hva er den massasjene med vanndysene? Det skjønte jeg lite av. Og klærne på? :confused:


#13

C3PO sa for siden:

Jeg burde fått noen gratis behandlinger av stedet, sånn som jeg anbefaler den.:D Det er et veldig ålreit sted, og jeg betalte 600 kr. for 90-minutters behandlingen. Hun som driver stedet er veldig koselig, og jeg har faktisk fått litt gratis av henne innimellom. Da jeg fortalte om juletyveriet (vet ikke om jeg har nevnt det her inne), og at kroppskremen jeg hadde kjøpt av henne hadde gått med, fikk jeg ny gratis. Da jeg nevnte at datteren min hadde en tørr flekk på ryggen, fikk jeg litt bodyskrubb av henne.

Det er vanskelig å forklare den massasjen, men hun har dropp-inn på lørdager. Jeg tror man til og med kan stikke innom og spørre om å prøve. Ellers koster det 200 kr. for 15 minutter, og 300 kr. for 30 minutter. Du ligger på et slags vannseng, og så beveger noen vanndyser opp og ned kroppen din. Du kan stille senga inn til å ta overkroppen, bare bena osv. Eneste dumt er at du kun får tatt baksiden av kroppen - jeg blir ofte sliten i lårene foran. Men det er virkelig bra. Jeg hadde gjort noe tungt fysisk på torsdag, og hadde ganske vondt i ryggen, men etter å ha ligget på massasjesenga var jeg helt fin på lørdag. Jeg fant nettopp en link på nettet. Gå på www.wellsystem.com/, og klikk på "wellsystem relax".


#14

GinaK sa for siden:

Det sier jeg også. Liker ikke at andre enn gubben masserer meg, jeg. Trofast, ja. :nemlig:

Jeg kjøpte forresten en engangspakke med fotskrubb på H&M (sånn pakke som de har i ansiktsmaske) og har hatt den liggende en stund men brukte den på fredagen. Og jammen ble føttene myke!! :)


#15

Ami sa for siden:

Har fått fotpleie 1 gang før (bortsett fra pedikyr 1 gang i New York, som resulterte i en heidundrandes neglrotbetennelse), da hos en klinikk på Aker Brygge. Det var jeg hos en skikkelig proff dame som nesten hadde fot-fetisj. Hun mente at hårvekst var et sunnhetstegn og hun brukte skalpell for å fjerne hard hud under føttene. Jeg svevde ut igjen, for å si det mildt.
Nå vil jeg gjerne igjen, siden jeg ikke rekker så lett ned til bena mine selv.


#16

Amelie sa for siden:

C3PO: Spennende! Tror jeg må prøve dette! Takk for info og anbefaling!


#17

tutta sa for siden:

Hva koster det??
:neie:


#18

scilla sa for siden:

490,- for vanlig fotpleie (1 time). De har div. tilleggsbehandlinger også, jeg har bare hatt den vanlige. :ukompliserte føtter:


#19

tutta sa for siden:

:neie:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.