Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skummer man kraft med?

#1

daffy sa for siden:

Koker hønsekraft nå, men hvilket redskap er best å skumme kraften med? Sikkert hulløse, men den finner jeg ikke, noen andre forslag til hva jeg kan bruke?

Og hva er det egentlig som skal bort, bare grumset, eller hele det gule fettlaget som legger seg øverst i gryten?


#2

Veronal sa for siden:

Jeg bruker hulløse eller minisil - evt. skje hvis jeg ikke har noe annet tilgjengelig. Jeg fjerner alt som legger seg på toppen. Jo mer du får vekk av grums inkl. fettlag - jo klarere kraft får du.


#3

Harriet Vane sa for siden:

Jeg bruker en litt flat serveringsskje, jeg. Og fjerner alt som ligger på toppen. Du kan evt sile kraften gjennom et klede, da blir den klar og fin.


#4

-ea- sa for siden:

Sasspon er jeg oppvokst med. Men nå ble det kanskje et språkspørsmål, hva sier språkrådet her på forumet?


#5

Marit K sa for siden:

Jeg bruker bare en vanlig skje, eller ei øse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.