Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elektrisk grill

#1

gurgle sa for siden:

Jeg syns elektrisk grill virker så praktisk og lettvint.

Noen som har erfaringer og dele, som kan hjelpe meg med valget?


#2

rajraj sa for siden:

Vi har elektrisk grill fra OBH Nordica, en spinkel sak. Den fungerer greit til pølser, kyllingspyd eller annet "lettgrillet", men er nærmest ubrukelig om man skal grille kraftigere saker. :nemlig:
Det finnes sikkert bedre og større modeller. Vår passer som substitutt så lenge vi bor i blokk med glassveranda og forbud mot grillos. Selv synes jeg lukten av kull og tennveske er noe av sjarmen.


#3

Kanina sa for siden:

vi har bordgrill fra obh nordica. den griller best på den ene siden. men veldig praktiske avtakbare grillplater som er enkle å rengjøre. ukke helt det samme som the real thing, men bedre enn å plage naboene med røyk! skal vi grille vanlig, drar vi i parken eller til mine foreldre.


#4

Tertit sa for siden:

Vet du sa elektrisk grill, men kunne kanskje gassgrill vært noe?


#5

Maya80 sa for siden:

Vi har bare dårlig erfaring å kjøpte i år gassgrill. Men nå kan det hende de var noe galt med vår elektrisk, men hørt andre sm har problemer også.


#6

gurgle sa for siden:

Usj da, her var det jo ikke mange positive erfaringer. :knegg:

Syns elektrisk ser så enkel ut i forhold til gass. Mye lettere å flytte på, slipper å tenke på om det er nok gass osv osv. Kull er hvertfall helt uaktuelt, men håpte å slippe gass også.

Ingen som har noe godt å si om elektrisk grill, altså?


#7

Kanina sa for siden:

Jo, når jeg tenker meg om har mne foreldre elektrisk grill! Det hadde jeg glemt. Det pleier å bli bra det, akkurat like svidd som på vanlig kullgrill. (også kan man jo marinere kjøttet i tennvæske, så smaker det enda mer som the real thing :knegg: )


#8

Slettet bruker sa for siden:

Vi har en elektrisk grill, og den fungerer helt utmerket. Ikke OBH Nordica, men en litt dyrere og mer solid sak. Husker ikke merket. Det eneste aberet med den er at den er litt liten om man skal grille til mange.


#9

Søster sa for siden:

Da setter du fram en sånn med tennvæske i. :løsningsorientert:

Du kan også ha litt kull i morteren, og strø over grillmarinaden.


#10

Hannah sa for siden:

Mine svigerforeldre har elektrisk grill, og det er helt håpløst. Man kan grille en pakke pølser på den, men ikke noe mer. Jeg skal iallefall ikke ha elektrisk grill.


#11

Ru sa for siden:

Elektrisk grill duger ikke.
Vi bor i borettslag med kullgrill-forbud, så vi har gassgrill.


#12

Tertit sa for siden:

Vi er i alle fall kjempefornøyd med gassgrillen vår. Har tenkt å kjøpe ei gassflaske til i år, slik at vi slipper å være redd for å gå tom for gass midt i ei grilling.



#14

rajraj sa for siden:

:tilber: Det merkes at du har ekspertise fra en grillglad familie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.