Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Omelett i muffinsbrett

#1

Søster sa for siden:

Jeg har muligens gjenoppfunnet kruttet, men jeg deler det nå allikevel. Stekepanna mi er nemlig ikke venner med egg, men det er jeg. Så for å få omelett tok jeg i dag i bruk muffinsbrettet. Det var en fantastisk suksess, og blir nok en matpakkefavoritt her.

Gör så här:
Fyll muffinsbrettet med det du måtte ønske, fyll hver form ca 1/3-1/2 full.
Jeg brukte brune bønner, kalkunskinke og mozzarella.
Hell på vispet egg tilsatt litt melk, olje, krydder og en teskje bakepulver. Til mitt 12 muffins muffinsbrett, passet det bra med seks egg. Jeg lot det være igjen en halv cm til kanten av formene, de hever litt.

Whack it in the oven.
200 grader i omtrent ti minutter.

La dem kjøle seg litt før du vipper dem ut med en kniv. Husk å legge brettet i kaldt vann med en gang, så slipper du banne over det i morgen.


#2

Ariel sa for siden:

:hyper:


#3

Balanse sa for siden:

Aha!
:skriver handleliste som forberedelse til kveldsbesøket:


#4

Polyanna sa for siden:

:noterer:

Det virket jo enda enklere enn i pose!


#5

Smash sa for siden:

Dette skal garantert prøves, veldig snart.
Tusen takk for tipset!


#6

Søster sa for siden:

Åja, man kan godt smøre formene. :o


#7

Maxine sa for siden:

Slike lager vi titt og ofte, enkelt og greit :) Lager også i liten langpanne og skjærer i biter etterpå, da blir de fastere, synes jeg :)


#8

Søster sa for siden:

Da prøver jeg det i morra. Takk. :eggdilla:


#9

Tåtti sa for siden:

For en lur idé! :hyper:


#10

Sokk sa for siden:

Smurte du formen med noe før du hadde oppi ting? Og kom omeletten ut igjen, uten at du trengte å komme med besvergelser, eller at halvparten satt fast? :grubler:

Nå så jeg at tråden var oppdatert mens jeg gjorde andre ting, ja. :)



#12

Kneazle sa for siden:

Dette skal definitivt testes! Takk for tips!

Men hvorfor bakepulver? Hever ikke eggene litt av seg selv, lizzom? :blond:


#13

Søster sa for siden:

Jeg smurte ikke, tenkte det var nok å ha litt olje i eggeblandingen. De kom allikevel hele ut uten ganding, men det sitter litt størkna egg rundt hele innsiden av formene, så jeg må skrubbe litt når jeg husker det. Ser for meg at de blir litt lekrere hvis jeg husker å smøre forma neste gang.


#14

Søster sa for siden:

Du kan sikkert la være, men jeg pleier alltid ha en liten teskje i når jeg lager omelett. De hever muligens litt mer da. Disse ble hvertfall luftige og fine.


#15

Meta sa for siden:

Skal prøves i morgen! dilla på alt av mat


#16

Mei sa for siden:

Står i ovnen er rebelsk og gir blanke i middagsplanen


#17

Candy Darling sa for siden:

Hm. Den er ikke dum, De. Kanskje det er en plan for middagen i dag, sammen med grove rundstykker? Silikonformer må da være glimrings, selv om de er små? :gruble:


#18

Candy Darling sa for siden:

Det ble suksess her også. Superenkelt med skinkebiter i. Kjapt og proteinrikt.


#19

Maiken38 sa for siden:

Dette skal prøves nå.


#20

Elisabet sa for siden:

Men jeg har ikke muffinsbrett. :sukk: Og satt å lurte på hva jeg skulle finne på til en sen middag/kveldsmat akkurat i dag.




#23

Mei sa for siden:

Det ble veldig godt - og genialt for matpakken til storebror i morgen. Bare litt mer oppvask enn til en vanlig omelett :mumle:.


#24

Balanse sa for siden:

Det lagde jeg i til frokost i dag, med litt jarlsbergost og agurk som fyll (det eneste vi hadde). Det ble delikat og smakte kjempegodt, til og med de kresne tenåringsjentene som var på besøk likte det.


#25

Karamell sa for siden:

Genialt, men jeg har ikke sånt brett.

Men omelet ti POSE? Enlighten me.


#26

Pelen sa for siden:

Smart!




#29

Kneazle sa for siden:

Typisk. Slått på målstreken av Sokk, bare fordi jeg ville ha sånn fancy link. :mumle:


#30

Sokk sa for siden:

:pekele:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.