Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Møkkamaterialer!

#1

Ulvefar sa for siden:

Hvilket sykt, forkvaklet sinn fant på å lage skruer av myke messinglegeringer?
Holder på å fikse ting i huset før visning i morgen, og alt fra skapdører til dørterskler er festet med skruer i vakkert, mørktgyllent metall som er mykt som smør, med dertil ekstraarbeid, oppfliset treverk, tidstap og blåklemte fingertupper når faenskapet gir etter bare man ser på dem med en skrutrekker i hånda.
:gaah:

Dette føyer seg pent inn i grunnlaget for min bønn til alle arkitekter, designere og beslektede fag som måtte slenge innom: BRUK MATERIALER SOM TÅLER Å BLI REPARERT FOR POKKER!

Dette inkluderer veldig ofte ikke sponplater.

Grumf. :snurr:


#2

Adrienne sa for siden:

:dakars: Jeg kjenner til problemstillingen. Hvor vanskelig kan det være å finne materiale som faktisk tåler litt? Jeg hadde samme problemet med et bord som skulle monteres, der var metallet jeg skulle skru skruen i hardere enn selve skruen. Det var jo skikkelig festlig. :snill:


#3

Acsa sa for siden:

Jeg ble nå veldig nysgjerrig på hva du holder på å reparere. Dørhåndtaket på kjøkkenskapet og dørterskel har du jo alt reparert...?


#4

Mei sa for siden:

Han bare skryter :nemlig:


#5

Ulvefar sa for siden:

Akkurat nå gjalt det rullemekanismen på klesskapet under skråtaket på soverommet. Den hadde falt av (sponplate)-døra den satt på, og var festet med messingskruer. Derav banninga med dørstokker og skap friskt i minne og nå fingre som var under rulledøra når disse skruene også ga etter. Samme gjelder en hylle i kottet.


#6

Mei sa for siden:

Tsk tsk. Egentlig sitter du på terassen og nyter sola og en whiskey.


#7

Maverick sa for siden:

De samme som tenkte at det var lurt å lage vegger av gips. :sur:


#8

Estrella sa for siden:

Det er ergelig når de ikke kan lage ting som holder. :sur:


#9

Ru sa for siden:

Jeg knakk bunnen i et kjøkkenskap i går. :stolt:

Spon-helvete ja. :himle:


#10

Left sa for siden:

Ting er overhodet ikke ment å skulle vare. Man kjøper nytt må vite.
Jeg rømmer huset hvis sambo skal fikse noe. Han banner og styrer verre, og veldig ofte er det pga dårlig materiale i ting.


#11

Maiken38 sa for siden:

JA dette er problem stilling jeg kjenner til. Men mitt problem er dykkert (spiker). Holder på å legge panel og dykkerten bøyer seg. Har kommet noen fraser som ingen bør høre. Har hatt et lite opphold med panel legingen. Men jeg må snart starte opp igjen. Men gruer meg.
PS! Er det ingen som kjenner en kjekk singel mann som er utrolig flink til å snekre da hehe.
Nei! Jeg får vel ta jobben selv. Er det noen som kan anbefale en bra stikksag (Merke)da??


#12

Ulvefar sa for siden:

Amen! Husker ennå med gru en oppussing av mine foreldres bad. Kombinasjonen tunge, dyre, og lett knuselige materialer som ikke tåler vann og smuldrer opp i frykt om de ser en skrue...

Hvis du skriver "sponplater" baklengs på gammel-arameisk og summerer bokstavverdiene blir det 66666 -et sikkert tegn på at de er djevelens verk. :ja:


#13

Estrella sa for siden:

:knegg:


#14

Kula sa for siden:

Er det vippesag du mener? Da har i såfall Hitatchi en kjempebra en. Jeg fikk nemlig en slik på bursdagen min. Akk'rat det jeg ønsket meg lizzom. :nemlig:

Messingskruer og gips er djevlens verk, men sponplater er vel greit? Om de er festet på veggen. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.