Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Verdivurdering. Bør jeg "pynte i heimen"?

#1

Malus sa for siden:

På torsdag kommer det megler for å gjøre en verdivurdering av huset vårt. Dette pga bank og lån, og ikke fordi vi skal selge. Selvfølgelig ønsker vi en høyest mulig pris i vurderingen. Bør jeg rydde og vaske huset skikkelig, eller ser de ikke på sånt? Innbiller meg at det hjelper med et godt førsteinntrykk av at dette er en pent hjem.


#2

Nessie sa for siden:

Ville vel tatt en "helgavask" ja. Men hadde ikke tatt helt av ;)


#3

Left sa for siden:

Helt klart en fordel at det ser skikkelig ut vel? Jeg ville rydde vekk rusk og rask, og hatt det rimelig strøkent. Førsteinntrykket teller en del vil jeg tro.


#4

B@mbi sa for siden:

Jeg vil nok tro at et ryddig og rent hjem gir bedre pris. Meglere er lette å påvirke.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg tror absolutt det teller, og er med på å gi et bedre inntrykk av boligen. Jeg la ganske mye jobb i å gjøre huset presentabelt før verdivurdering, megleren likte stilen, og vi ble veldig fornøyd med taksten.


#6

Martis sa for siden:

Jeg har hatt 3 meglere her nå, og det har vært ryddig og rent, men jeg har ikke fjernet noen møbler eller pyntegjenstander. Jeg vil tro det har noe å si ifht det inntrykket de får av leiligheten/huset. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.