Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Telefonen min slår seg bare av! (Nokia N73)

#1

MissS sa for siden:

Jeg har fått en ganske ny telefon som i dag begynte å slå seg av sånn helt uten grunn. Slår jeg den på, slår den seg av ganske fort. Irriterende å være uten telefon, altså! :mumle: Flere med det samme problemet? Jeg får ikke levert den inn til represajon heller for pappa (som jeg fikk den av) er i Nordsjøen og kommer ikke hjem før neste uke... :gaah:


#2

Katinka sa for siden:

Jeg har samme, men kan dessverre ikke hjelpe. Har aldri opplevd at den har slått seg av.


#3

gurgle sa for siden:

Jeg har opplevd det et par ganger. Også opplevd at den går veldig fort tom for strøm, men det var mer i begynnelsen. Er ikke sånn nå lenger. Har hatt den inn til oppgradering. Nå begynner den å bli litt treg, så må vel oppgradere den igjen. Gjør vel det selv på nett, men har bare ikke kommet så langt enda. Bortsett fra at den er litt treg så er jeg fornøyd, men hadde den fortsatt slik den begynte så hadde den havnet ut vinduet ja.


#4

MissS sa for siden:

Irriterende, altså! :gaah: De er min ørtende telefon på kort tid... :mumle:


#5

Left sa for siden:

Du får ikke til å oppgradere den selv da? Tror det skal gå an. Ny software kan gjøre susen. Men det avhenger jo av at den er på til du rekker å få ned oppdateringen sikkert?


#6

MissS sa for siden:

Det er det jeg ikke rekker :mumle:


#7

mosol sa for siden:

Jeg har hatt N73 - en skikkelig møkkatelefon, dessverre! Den slår seg av i hytt og pine og har ekstremt dårlig batterikapasitet.

Eh, dette var nok oppløftende :(, men jeg vet om mange som har hatt det samme problemet.


#8

MissS sa for siden:

Har snakket med pappa nå og han kommer hjem etter pinse så da sender han meg kvitteringen. Telefonen er bare noen mnd.. :mumle:


#9

mami sa for siden:

Maa veare noe med den nokia serien altsa. Jeg harlhadde en N70 som gjorde akkurat det samme. Mange andre jeg kjenner har ogsaa opplevd det.


#10

trøtt sa for siden:

Det har min SE W880i begynt med også. Vanvittig irriterende.


#11

Ivrig sa for siden:

Mannen hadde samme problem inntil han leverte den i butikken og fikk oppgradert softwaren. Etter det har han ikke hatt det problemet

Lykke til!


#12

Miromurr sa for siden:

Min mobil gjorde det samme her i forgårs, og jeg forbannet telefonen og produsenten og alt som er. Helt til jeg åpnet telefonen, og så at det var masse fukt inni på batteriet, ikke rart den hadde slått seg av hele tiden. Det er nok en liten fyr som har brukt mamma sin telefon som tyggeleke. :flau:

Ikke særlig hjelpsomt for deg, kanskje, men men.


#13

MissS sa for siden:

:knegg: Kjenner til den. Det er derfor jeg fikk meg ny telefon. Mini sjøsatte min. Sendte den på reperasjon, men fikk beskjed at den var fuktskadet beyond repair så enten kunne jeg betale 400 for "reperasjon" for å få den tilbake eller så kastet de den. Vær så god! :knegg:


#14

noen sa for siden:

Jeg har en N73 og har vært fornøyd - stort sett. «Joysticken» falt av etter et år, men det fikk jeg reparert raskt gjennom El-Kjøp. Jeg har også hørt at det er en del trøbbel med noen som slår seg av, så du må nok bare få den inn til service...

Jeg synes ellers at det er en kjempebra telefon. Kameraet funker veldig godt på utebilder, men inne blir blitzen ofte litt dårlig. Jeg bruker den også til å høre med musikk, og med et minnekort er det plass til det meste man trenger.


#15

Ivrig sa for siden:

Sim-kortet kan forøvrig også skades av fukt, dersom du feks har mobilen på badet mens du dusjer.
Da hjelper det å bestille nytt sim-kort


#16

turi sa for siden:

Jeg venter på en sendelapp i posten, for jeg skal sende min inn så jeg får ny. Det er vist veldig mye rart med de Nokia`ene sa de da jeg ringte og spurte hva det var med mobilen. Det var ett parti med dårlige telefoner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.