Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken mobiltelefon skal jeg velge?

#1

Dragen sa for siden:

Gammelt vanedyr søker nytt mobilabonnement med tilhørende telefon.

Jeg liker Nokia. Jeg har skjønt at dette er et viktig tema for diskusjon i enkelte kretser, men jeg har altså vært fornøyd med Nokia hittil.

Jeg bruker telefonen til å ringe, både på dagtid og på kveldstid. Sender noen sms hver dag, og har i det siste også begynt å sende noen MMS.

Arbeidsgiveren min dekker ca 563,- i måneden til telefoni, mot at jeg leverer en kvittering på at jeg faktisk bruker mobiltelefon. I tillegg kan jeg låne fasttelefonene på jobben til samtaler både innenlands og utenlands.

Jeg bruker ikke telefonen til å høre på musikk, men kunne muligens ha behov for å lese e-posten min på den.

Jeg har denne: shop.tele2.no/index.php/Portal/gid/Mobiltelefoner/pid/Nokia/bid/2257/action/1 nå, og er sånn høvelig fornøyd med den. Men nå skal den altså byttes ut.

Hva slags telefon har jeg lyst på nå?


#2

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg lurer på det samme, (bortsett fra at jeg betaler selv og ønsker meg en mobil med ok kamera og kanskje mp3-spiller) og venter spent på svar.


#3

Mor til 4 sa for siden:

Jeg har alltid hatt Nokia telefoner, og vært ganske fornøyd med dem, akkurat nå har jeg den samme som deg, Nokia 6300. det er min 2 av den typen, jeg fikk den første i forbindelse med forlengelse av abonemang, men den lånte min datter og mistet den første dagen jeg hadde den, synes den var enkel og grei, og kjøpte samme type da jeg kjøpte meg ny.
Min datter har hatt Sony Ericson, LG, Siemens, og en til jeg ikke husker navnet på, men har ikke likt noen av dem bedre enn noen av mine Nokia telefoner.


#4

Katinka sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min Nokia N73, selv om jeg ser det klages på den i en annen tråd.

Jeg

  • tekstmelder
  • ringer
  • fotograferer
  • filmer (bittelitt)
  • hører på musikk (når jeg husker det)
  • sender data via Bluetooth/mail(ofte)
  • sjekker ikke epost

#5

Left sa for siden:

Hvis du vil ha et godt kamera, hadde jeg valgt Sony Ericsson K810i (3,2 mpx)eller K850i (5 mpx)
Hvis mp3-spiller er viktigst ville jeg valgt Sony Ericsson W910i. Den har 2 mpx kamera, ikke verdens beste, men det går fint an å ta bilder med den.


#6

Left sa for siden:

Jeg har i hvert fall lyst på denne.
nettbutikk.telenor.no/Detail.aspx?VAREID=N82TELENOR.NO&varekategoriid=MOBILTELEFONER3&varekat=MOBIL&prod=NOKIA
Her kan du lese epost, og den har 5 mpx kamera. Fått veldig gode kritikker også. Den er omtrent like god som Nokias flaggskip N95, bare billigere :)



#8

B@mbi sa for siden:

6233 er en ganske gammel mobil. Snart 2 år siden den kom om jeg ikke husker feil. Du kan få mer oppdaterte mobiler til omtrent samme prisen.

N82 er på samme str som 6233, men inneholder mer. Knappene ser vonde ut, jeg var skeptisk først. Men de er mye bedre enn de ser ut. Dessuten blir man avhengig av div funksjoner. Som aktivt standby med kalender. Kameraet på N82 er veldig godt. Tok fine bilder ute i mørket pga skikkelig blitz og ikke bare fotolys :jupp:

Hvis det ikke haster så kommer det en fin Nokia nå i løpet av mai tror jeg. 6220.
www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=93276

Nokia 6120 er heller ikke dum. Hadde en slik en kort tid, men kvittet meg med den fordi den alltid satte seg fast i håret! Aldri opplevd før. (Var en tynn sprekk langt rammen som håret mitt klarte å komme seg ned i.)
www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=81484

Eller Nokia 6500 slide?
www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=92600


#9

Dragen sa for siden:

Ikke slide.

Det er faktisk ikke prisen som er det viktigste, men at telefonen skal passe til mitt behov. Jeg vil ikke ha en hel PC, eller en MP3-spiller. Jeg vil nesten bare ha en telefon.


#10

Hobbes sa for siden:

6500 slide har både jeg og mannen, og ingen av oss er fornøyde med den. Eller, det er en super telefon, men det er en del "programmeringsfeil" med de. Tastelåsen henger seg opp, profilene reset'er seg i tide og utide, osv. Jeg synes det er altfor tilfeldig at både Gubben og jeg skal få et mandagseksemplar av en telefon med de samme problemene til at jeg ikke tror det er en feil med modellen.


#11

Kirsebær sa for siden:

Jeg har alltid hatt Sony E, men kjøpte en Nokia på nett i dag. Spent.
Noen som har erfaring med denne? Nokia5610
Det er også en slidetelefon, noe som gjør meg litt skeptisk. Men jeg sliter med å finne en telefon som både er god på musikk og på bilder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.