Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melis istedet for sukker i marengs?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skal lage daimkake i dag, og har fader glemt å kjøpe sukker, men jeg har melis. Går det an å bruke i noe så spesielt som marengsbunn? Si ja, vær så snill. :lat og gidder ikke gå ned på kiosken:

Edit: nytt spørsmål lenger nede i tråden.


#2

Kneazle sa for siden:

Det går helt fint!



#4

Nenne sa for siden:

Jeg har akkurat tatt en sånn kakebunn ut av ovnen jeg. Melis gjør at du får en seigere, mer kransekakeaktig bunn og jeg foretrekker det fremfor bunn laget med sukker.


#5

Tertit sa for siden:

Noterer meg tipset :) Jeg skal snart lage marengsbunn. Skal da bruke melis, for jeg foretrekker den litt seig.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jeg kikket ned i skuffen da jeg skulle lage bunnen, og hva så jeg? Ikke melis, i hvertfall. Jeg var visst tom for DET også. :snill:
Så da ble det bare is i kakeformen, ingen bunn. Men det ble godt fordetom. Laget ismasse og blandet oppi knust daim, peanøttsjokolade og 7-8 Gjende-kjeks, knuste.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Går det an å bruke melis i stedetfor sukker i vanlige sjokoladekaker? :ber:


#8

Marit K sa for siden:

Jada, men det forutsetter at det finnes melis i skuffen da. :humre:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Det hadde jeg. :knegg: Nå er kaken ferdig og den ser helt fin ut. Må vente til den er avkjølt før jeg kan smake. Laget Soaked chocolate cake med melis i stedetfor sukker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.