Jeg skal lage daimkake i dag, og har fader glemt å kjøpe sukker, men jeg har melis. Går det an å bruke i noe så spesielt som marengsbunn? Si ja, vær så snill. :lat og gidder ikke gå ned på kiosken:
Jeg har akkurat tatt en sånn kakebunn ut av ovnen jeg. Melis gjør at du får en seigere, mer kransekakeaktig bunn og jeg foretrekker det fremfor bunn laget med sukker.
Jeg kikket ned i skuffen da jeg skulle lage bunnen, og hva så jeg? Ikke melis, i hvertfall. Jeg var visst tom for DET også. :snill:
Så da ble det bare is i kakeformen, ingen bunn. Men det ble godt fordetom. Laget ismasse og blandet oppi knust daim, peanøttsjokolade og 7-8 Gjende-kjeks, knuste.
Det hadde jeg. :knegg: Nå er kaken ferdig og den ser helt fin ut. Må vente til den er avkjølt før jeg kan smake. Laget Soaked chocolate cake med melis i stedetfor sukker.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.