Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

2000,- for å frakte piano 4 mil?

#1

Appelsin sa for siden:

Ja, jeg driver og lurer på om det er veldig mye eller om det er helt normalt :confused:

Det er en pianoforhandler/-stemmer som har påtatt seg å frakte min oldemors piano hjem til meg. Jeg synes jo det er trygt at fagfolk som bryr seg om instrumentet gjør det, men hva synes dere om prisen?

Han skal stemme pianoet når det er framme, men prisen på det kommer jo i tillegg.


#2

allium sa for siden:

Det er helt normalt.

Da jeg flyttet for 15 år (:eek: er det så lenge?) siden skulle de ha 1500 for å flytte pianoet mitt, og det var vel ikke mer enn 1 mil. Men det var minsteprisen deres; det koster så mye å møte opp med det antall mann man må ha for å flytte et piano. Jeg fikk dem til å flytte endel andre tunge ting samtidig, og da kostet ikke det noe ekstra.


#3

Sokk sa for siden:

Veldig billig, synes jeg. Vi betalte 3000 for å få flyttet pianoet vårt tre kilometer, men siden flyttefolka ikke klarte å få det opp trappa inne måtte vi leie kranbil i tillegg for å få det inn verandadøra (det ble vel 2000 ekstra, omtrent). :gal:


#4

DM sa for siden:

:noterer at jeg ikke skal kjøpe piano:


#5

Ina sa for siden:

Høres greit ut, vi betalte det dobbelte for å flytte vårt 1 mil (da tok de riktignok med seg noe annet småtteri i tillegg).


#6

Nebbia sa for siden:

Nå leste jeg at de skulle ta 2000,- for å frakte et piano til 4 mill. Jeg synes det var kjempebillig med tanke på hvor mye forsikringer ville kostet. Jeg reagerte ikke på at det var et forferdelig dyrt piano. Ikke reagerte jeg på hvorfor noen som har råd til et så dyrt piano klager over brøkdelen i fraktkostnader heller. :flau:

:fremdeles litt trøtt:


#7

LaLuna sa for siden:

Det er vel egentlig ikke så stor forskjell på om pianoet skal flyttes en kilometer eller fire mil, jobben består jo i å få pianoet ut av hus og inn i bil, ut av bil og inn i hus. Og man må være minst to personer, trolig flere, for å få det til. 2000 kroner fortjener de absolutt. :knegg:

:humre:

:lol:


#8

Appelsin sa for siden:

Godt å høre!
Jeg bare turde ikke si til mannen hva det kom til å koste før jeg visste om det var normalt eller ikke :o


#9

Millis sa for siden:

Synes i grunn det var ganske billig ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.