Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har bestilt fra "Everyday minerals"?

#1

Pebbles sa for siden:

Kan desverre ikke bruke id lenger, fordi huden min ser så tørr, pudret og markert ut - har tydeligvis fått tørr hud i løpet av det siste året.

Fikk tips om www.everydayminerals.com , og har bestilt noen gratis prøver derfra. Da betalte jeg $5 i frakt.

Nå skulle jeg inn og bestille mer, og da får jeg plutselig kun ett valg når det gjelder frakt, og det er "priority mail" til $55. Det er jo altfor dyrt!
Jeg får rett og slett ikke lov til å bestille uten å huke av for prority mail, og synes det er rart i og med at jeg betalte en tiendedel på forrige bestilling.

Noen som har bestilt derfra?


#2

Asolia sa for siden:

Jeg bestilte to ordrer derfra i går og det gikk helt fint. Har du prøvd å legge inn en helt ny bestilling?

Vet at de holder på å lage ny nettside som det er litt problemer med, men du har vel forsøkt å bestille fra den gamle, og den skulle være ok.


#3

Pebbles sa for siden:

Prøvde på nytt, og fikk fortsatt bare det ene valget ang. frakt. :(

Vil bestille nåh!

Så du bestilte derfra i går, Asolia, og kunne velge ordinær frakt til $5?
Merkelig...


#4

Pebbles sa for siden:

Men en annen ting; er du fornøyd med pudderet? Hvordan er det sammenlignet med andre mineralpudder?

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på "original glo" som er for tørr hud.
Var redd den ikke hadde bra dekkevne, men etter å ha brukt den lille prøven jeg bestillte, ser det veldig bra ut.


#5

Asolia sa for siden:

Ja jeg kunne velge ordinær frakt, hadde valget mellom det og den dyre frakten. Gikk inn på siden nå og jeg får også bare opp det dyreste alternativet :(

Jeg har ikke prøvd EM før, så jeg bestilte 2 pakker med prøver i går. Kjøpte først Original Glo siden jeg har ganske tørr hud, og etterpå bestilte jeg semi-matte tror jeg. Jeg har prøvd ID-som klødde og gav meg en veldig skinnende hud, Glo -som jeg likte godt, men som også klødde og KissMe, som jeg bruker nå men som jeg ikke er 100% fornøyd med. Syns det er vanskelig å treffe på fargen jeg må ha hos KissMe, og får lett pudret utseende av den.


#6

Asolia sa for siden:

Jeg stavet meg gjennom en mail til EM nå, for å høre hvor det billigste portoalternativet er blitt av, så jeg håper de svarer ;)


#7

Pebbles sa for siden:

:riktig:


#8

Penelope sa for siden:

... hvordan klarer dere å velge riktig farge??


#9

Asolia sa for siden:

Jeg gikk inn på "get this look" linken på venstre siden og kikket litt der. Også gikk jeg også ut i fra at jeg passer medium beige i ID og golden medium i Glo, og forsøkte å finne noe ala det. Har bestilt flere prøver, så man må bare prøve seg frem før man bestiller større foundation. Når man fører pekeren på "musa" over de forskjellige fargealternativene så kommer det også opp hvem det kan passe til, men det er litt vanskelig å holde oversikten da.


#10

Pebbles sa for siden:

Man kan bestille prøver gratis. Betaler kun 30,- for porto - vanligvis,da...


#11

kiki sa for siden:

Jeg pleier å bestille I.D- sminke fra Limebeauty, og har før betalt 10 kr i frakt. Nå får jeg bare opp alternativer til over 100 kr i frakt. Så det er ikke bare hos "Everyday minerals" den billige frakten har forsvunnet.:(


#12

Asolia sa for siden:

De har problemer med "international shipping system", men man kan maile ordren direkte, få mail tilbake med eksakt beløp inkludert porto og deretter ordne betalingen via paypal. Jeg har bestilt paypal men har ikke sjekket om den er fikset ennå, så det er mulig jeg bare venter med bestillingen til de har fått ordnet opp i problemet.


#13

Pebbles sa for siden:

Ah. Så fint at du sjekket dette. Takk! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.