Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dåpslokale - dilemma

#1

Fibi sa for siden:

Skal vi velge et lokale som er stort og luftig, har plass til barnevogner, flott park utenfor som de syv barna kan løpe rundt i, og som i det hele tatt er perfekt, men koster mer? Eller skal vi se om vi finner noe billigere, men som kanskje ikke har leke-ute-muligheter for ungene?

Kjør debatt. :knegg:


#2

Tertit sa for siden:

Jeg syns at dere skal gå etter lommeboka.
Koster det største lokalet Med flott park m.m) bare litt mer og pengene ikke er noe problem, hadde jeg selvsagt godt for det.


#3

Fibi sa for siden:

Det store lokalet koster 1500. Det er ikke SÅ dyrt, men dyrere enn vi hadde regnet med. Men så kommer jeg på at jeg jo får ca 1500 i feriepenger som jeg ikke hadde regnet med, så da går jo vinninga opp i spinninga på en måte. Vi har så og si bestemt oss for det lokalet, men jeg tenkte å se litt rundt etter andre sånn i tilfelle jeg fant noe. Men jeg synes det er ganske viktig at der er plass til at barna kan leke, og da helst ute. (Siden det er i slutten av juli, og muligens ganske varmt.) Vi blir 24 voksne, 7 barn og 3 babyer, så det er en fordel at der er litt plass. :nemlig:


#4

Tertit sa for siden:

Da hadde jeg nok ville brukt de feriepengene på det største lokalet ja. Unger sitter sjelden i ro og trenger tumleplass.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Oj det var jo endel folk ja. Jeg lurte først på hvorfor dere ikke bare hadde det hjemme hos dere, men glemte jo den enorme slekta du har hehehe. Vi blir heldigvis (eller, jeg skulle gjerne hatt mye større familie!) ikke så mange så vi skal bare ha det hjemme.


#6

Fibi sa for siden:

Ja, når svigermor trøkker ut fem unger, og tre av dem nå er gift/samboer og har barn, så blir det en del. :knegg:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Heldiggris! Jaja, nå blir vi forhåpentligvis flere her i familien (les: broder'n). :hyper:


#8

Fibi sa for siden:

HÆ???? Info på PM kreves!


#9

Kaija sa for siden:

Har dere råd til det er det selvfølgelig best med mye boltreplass. Stedet du beskriver høres veldig fint ut.

Vi var veldig glade for at festlokalet lå rett ved en friidrettsbane da vi var i dåp i vinter. Mellomsten min er temmelig vill, og han må stort sett passes nøye i selskapssammenhenger, men på den 400 meters løpebanen utenfor fikk han ut alt av overskuddsenergi. (11 runder rundt i finstasen.) -Og vi voksne har aldri vært i et mer avslappende dåpsselskap noen gang.


#10

Ke@ sa for siden:

Hadde valgt det til 1500 kr. Synes ikke det var dyrt for et bra lokale.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg ville ha gått for det dyre lokalet, hvis dere har råd til det. Det høres helt perfekt ut og vil sikkert gjøre det til en flott dag for alle sammen.


#12

Najade sa for siden:

Ville gått for det dyreste, så fremt dere kan ta dere råd da.

Det er utrolig deilig å være i barnedåp når ungene har litt boltreplass!


#13

Sokk sa for siden:

Vi lånte barnehagen da lillesøster ble døpt, og det var helt genialt. Når ungene ville leke sendte vi dem bare inn på en annen avdeling. :knegg: Kanskje ikke de stiligste lokalene, men det ble ganske koselig da vi fikk dekket bord og pyntet. Det var en dag med fint vær, så vi kunne også være ute - uten å være redde for at de minste forsvant over barnehagegjerdet. Jeg ville ikke vært i tvil!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.