Kanina sa for siden:
Kaninungen har bursdag på søndag! Vi gleder oss stort, og skal ha familieselskap. Har tenkt å servere mat (lasagne, en pai, og salat) og to stk kaker (marsipankake og Toro sjokoladekake). Men så er det jo selvfølgelig 17.mai dagen før. Og i tillegg skal hun ha med fruktsalat i barnehagen 19. mai. Klarer jeg dette? Jeg som er litt handicappet på husmorfronten...
17. mai blir ikke noe stort fuzz her, jeg tenker vi kjøper inn noe enkel grillmat til balkongen hvis være holder. Men når skal jeg lage all bursdagsmaten, uten å stå hele 17. mai og det meste av bursdagen på kjøkkenet?
For å få planen på plass, trenger jeg litt hjelp!
-går det an å lage en pai på fredag og la den stå i kjøleskapet til søndag?
-noe bør jo gjøres klart på 17. mai. Enten kan jeg lage kaka om kvelden, eller jeg kan gjøre klar lasagnaen (skal gjøres enkelt med ferdig saus, må bare lage litt ekstra hvit-saus). Hva er lurest? Og hva med sjokolade-kaka? Jeg har tenkt til å gjøre klart marsipanlokket og marsipan-pynten nå i løpet av uka, så det skal gå kjapt å sette sammen og pynte kaka.